İnek Sütü Alerjisi
78 görüntüleme
A
Aslı
18 Ocak 2026 17:56
Selamlar, bebeğimde mukuslu kaka,yüzünde noktalar,kusma huzursuzluk kilo alamama olduğu için doktorumuz süt alerjisi olabileceğini söyledi.10 gün süt ürünleri tüketmeyeceğim.Aranızda yaşayan var mı ?
K
Kübra
18 Ocak 2026 18:06
Merhaba, çoğu sorunu bizde yaşıyoruz. Bir aydır süt ürünleri diyetindeyim.😏 Değişen bir şey yok. Muhtemelen bizde çoklu gıda alerji var. Alerji testi yaptıracağım. 🥺
A
Aslı
18 Ocak 2026 18:07
Merhaba, aynı sorunlari bizde yaşıyoruz. Bir aydır süt ürünleri diyetindeyim.😏 Değişen bir şey yok. Muhtemelen bizde çoklu gıda alerji var. Alerji testi yaptıacağım. 🥺
K
Kübra
18 Ocak 2026 18:10
Teşekkürler, size de çok geçmiş olsun. Bizde huzurluk yok. Bizde test yapmadık o yüzden fakat diyetim işe yaramıyor diye bir bakmak istedim.
K
Kübra
18 Ocak 2026 18:10
Gerçekten insan çok üzülüyo😔

Fatma A. U.
18 Ocak 2026 18:13
Benim kızımda da kuruluk vardı vücudun da bizde bir ay yemiyecez hiç birşeyi denemek için mamayı değiştirdi doktor
A
Aslı
18 Ocak 2026 18:16
Gerçekten insan çok üzülüyo😔
A
Aslı
18 Ocak 2026 18:17
Benim kızımda da kuruluk vardı vücudun da bizde bir ay yemiyecez hiç birşeyi denemek için mamayı değiştirdi doktor
B
Buket ..
18 Ocak 2026 18:51
Geçmiş olsun, bende diyet yaptım 4 ay kadar. Bizim doktorumuz kanlı mukuslu ve gürültülü kaka olduğu için diyet önermişti huzursuzluk çok yoktu. bağırsaklar 15 günde toparlar diyeti 9-12. Aya kadar yapman gerek demişti ama ek gıdaya alıştıktan sonra, önce kendimde kademeli olarak açtım sorun olmayınca bebeğime de 7. Ayda süt ürünlerine başladım. İnsallah sizinki de kısa sürer ve sorunsuz bi şekilde atlatırsınız sağlıklı büyüsünler
A
Aslı
18 Ocak 2026 19:08
Geçmiş olsun, bende diyet yaptım 4 ay kadar. Bizim doktorumuz kanlı mukuslu ve gürültülü kaka olduğu için diyet önermişti huzursuzluk çok yoktu. bağırsaklar 15 günde toparlar diyeti 9-12. Aya kadar yapman gerek demişti ama ek gıdaya alıştıktan sonra, önce kendimde kademeli olarak açtım sorun olmayınca bebeğime de 7. Ayda süt ürünlerine başladım. İnsallah sizinki de kısa sürer ve sorunsuz bi şekilde atlatırsınız sağlıklı büyüsünler