İnek Sütü Alerjisi
75 görüntüleme
G
Gizem ..
14 Aralık 2025 17:19
Bebeğimin inek sütü alerjisi var sütüm çok azaldı çişli bez sayımızda çok azaldı doymadığını düşünüyorum alerji için mama önerisi olan var mı ?
A
Ayla
14 Aralık 2025 17:39
Golden goat kullanıyorum ben bizde de inek sütü alerjisi var bir sorun yaşamadık ama bazen inek sütü alerjisi olan bebişlerde keçi sütüne de duyarlılık olabiliyor demişti doktorumuz
B
Berfin Ö.
14 Aralık 2025 17:42
Merhaba
allerji icin mama önerisi almanizi tavsiye etmem. Dr tavsiyesi her zaman önceliğiniz olsun. Devamlı kullanacaksaniz drunuz rapor cikarmali mamanıza. Piyasada ki mamalardan biraz daha tuzlular cunku. Bizde de allerji vardı. Evolvia rp 1 kullandik. Nutricia neocate de kullanabilir. Dr onerisi alın mutlaka. Geçmiş olsun
allerji icin mama önerisi almanizi tavsiye etmem. Dr tavsiyesi her zaman önceliğiniz olsun. Devamlı kullanacaksaniz drunuz rapor cikarmali mamanıza. Piyasada ki mamalardan biraz daha tuzlular cunku. Bizde de allerji vardı. Evolvia rp 1 kullandik. Nutricia neocate de kullanabilir. Dr onerisi alın mutlaka. Geçmiş olsun
G
Gizem ..
14 Aralık 2025 19:13
Golden goat denemiştim biberon tutmadığı için şırıngayla vermeye çalışıyodum asla içmek istemiyodu tadını isevmemişti sanırım