İnek Sütü

89 görüntüleme
İ

İ. S.

6 Şubat 2026 22:40
Ek gıdaya başladığımda inek sütüyle yaptığım yoğurdu verdim yanlış mı yaptım acaba . ? Bilgisi olan var mı?
Hatice C. .

Hatice C. ..

6 Şubat 2026 22:53
Bişey olmaz herkes öyle yapıyo bende öyle yaptım geçen yoğurtcudan süt aldırdım önemli olan iyice kaynatılmış hijyenik bir şekilde yapmanız
İ

İ. S.

6 Şubat 2026 23:00
İyice kaynattım evet. Teşekkürler..
Hatice C. .

Hatice C. ..

6 Şubat 2026 23:02

İ. S.

İyice kaynattım evet. Teşekkürler..

♥️♥️
Ş

Şilan D.

6 Şubat 2026 23:13
merhaba çiğ süt yani kapı sütleri salmonella riski taşır kesinlikle tüketmeyin sütü kaynatarak hem besin değerini düşürürsünüz hem de salmınella riski devam eder organik sertifikalı pastörize olmayan sütler var alıp yoğurt yapabilirsiniz
Ş

Şilan D.

6 Şubat 2026 23:14

Hatice Celik

♥️♥️

Hatice hanım kesin bilginiz yoksa yanlış yönlendirme yapmayalım
İ

İ. S.

6 Şubat 2026 23:25

Şilan Dirik

merhaba çiğ süt yani kapı sütleri salmonella riski taşır kesinlikle tüketmeyin sütü kaynatarak hem besin değerini düşürürsünüz hem de salmınella riski devam eder organik sertifikalı pastörize olmayan sütler var alıp yoğurt yapabilirsiniz

Bildiğimiz aileden alıyoruz ama
Ş

Şilan D.

6 Şubat 2026 23:27
Salmonellayı taşıyan hayvan oluyor eğer hayvanda olmadığına dair bir şüpheniz varsa riske atmayın bence Allah korusun bakteri olduğu için antibiyotikle tedavi ediliyor
İ

İ. S.

6 Şubat 2026 23:41

Şilan Dirik

Salmonellayı taşıyan hayvan oluyor eğer hayvanda olmadığına dair bir şüpheniz varsa riske atmayın bence Allah korusun bakteri olduğu için antibiyotikle tedavi ediliyor

Anladım teşekkür ederim çok sağolun
Hatice C. .

Hatice C. ..

7 Şubat 2026 04:51

Şilan Dirik

Hatice hanım kesin bilginiz yoksa yanlış yönlendirme yapmayalım

Ben Yoğurtçudan alıyorum dedim kapıya getirilen açık süt demedim kaldı ki birçok kişi marketten alıp yapıyor kutu sütle ama dediğiniz doğru elbette arkadaş yaşadığı yerden ve koşullarından bahsetmedi sadece inek sütü dediği için olur dedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir