İnek Sütü
270 görüntüleme
A
Asude
14 Ocak 2026 21:16
Kızım 10,5 aylık ve sütüm artık çok azaldı. Ne kadar denediysem de mama doğduğundan beri almadı. 1 yaşından sonra destek olarak inek sütüne geçmem uygun olur mu? İnek sütü kullananlar var mı?
B
Burcu B. Ö.
14 Ocak 2026 21:34
İnek sütü önerilmiyor benim bildiğim besleyicilği yok diye ben bi doktordan keçi sütü duymuştum 🎈
D
D ..
17 Nisan 2026 16:46
Merhaba verdiniz mi süt acaba
A
Asude
17 Nisan 2026 16:58
Merhaba verdiniz mi süt acaba
D
D ..
17 Nisan 2026 17:03
Merhabalar, 14 aylık olduk doktorum da önermediği için vermedim. Hala anne sütü alıyor, doğduğundan beri emmediği ve mama almadığı için sağarak veriyorum. Sütüm de ciddi şekilde azaldığı için kendi sütüme su katarak çoğaltıyorum. Yoksa sütüm kendi haliyle yeterli gelmiyor. Bebeğim de artık zaten sadece uykuya geçerken ve gece uyandığında süt içiyor. Ama tabi nereye kadar böyle gideceğim bilemiyorum.
A
Asude
17 Nisan 2026 17:06
neden doktor önermedi acaba çoğu kişiler sulandırarak veriyor sütü ama ben korkuyorum ama 1 yaşına girince vermeyi düşünüyorum çünkü mama içmiyor ek gıda çok az alıyor sadece emiyor sütüm de yetmiyor maalesef. Sulandırma işlemini nasıl yapıyorsunuz kaç cc ye be kadar su koyuyorsunuz acaba
Kendi sütüme en fazla yarısına kadar su ekliyorum. Yani 120 ml sütüm çıktıysa 60 ml su ekleyerek 180 ml yapıyorum.
G
G.S
22 Nisan 2026 23:24
Bu zamana kadar hep öneriliyordu en doğalı en sağlıklısı diye inek sütü, ki öyle bizler neyle büyüdük hepimizde içtik. Şimdide önerilmiyormuş anlam veremiyorum ben. İyi ki Osman hocamız var bir yaştan sonra dozunu abartmadan öneriyor bilginiz olsun
A
Asude
22 Nisan 2026 23:25
Bu zamana kadar hep öneriliyordu en doğalı en sağlıklısı diye inek sütü, ki öyle bizler neyle büyüdük hepimizde içtik. Şimdide önerilmiyormuş anlam veremiyorum ben. İyi ki Osman hocamız var bir yaştan sonra dozunu abartmadan öneriyor bilginiz olsun
Yükleniyor...