✨ İnci Tanemin Diş Serüveni 🦷✨

106 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Nisan 2026 21:11
Kızım şu an 9 ay 20 günlük ve alt ön dişleri tamamen çıkıp uzadı. 🐰 Normalde üst ön (tavşan) dişlerinin çıkmasını bekliyorduk ama onlar yerine önce köpek dişleri gelmeye başladı! 🦷💕

Bu durum bana biraz sıra dışı geldi, daha önce hiç duymamıştım. 🧐 Yarın kontrolümüz için doktora gideceğiz ama yine de bu tatlı sürpriz normal mi merak ediyorum? 🥰🍼🤍
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Nisan 2026 21:22
Biz 9 ay 22 günlüğüz hala dişimiz çıkmadı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Nisan 2026 22:16

Fatma Albina U

Biz 9 ay 22 günlüğüz hala dişimiz çıkmadı

Çok zor bir dönem gerçeten ön dişler neysede ama köpek dişler gerçeten zor korkutmak istemem ama
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Nisan 2026 22:23
Diş çıkıyor dediler kızım grip oldu salyası sümüğü asla durmuyor doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi ilaç kullanıyoruz
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Nisan 2026 22:25
Her bebek farklı 1 yaş sonrası galiba vitamin değerine bakılıyor çıkmasa diye biliyorum bu arada çok geçmiş olsun inş bebeişlerimize sağlık versin rapim🤲🏻🥹🌼
Z

Zeynep S.

14 Nisan 2026 14:40
Aynı şeyi bizde yaşadık ilk alt 2 dışı çıktı sonrasında ust yan dis çıktı çok geçmeden de üst on dişleri çıktı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

14 Nisan 2026 14:49

Zeynep Serin

Aynı şeyi bizde yaşadık ilk alt 2 dışı çıktı sonrasında ust yan dis çıktı çok geçmeden de üst on dişleri çıktı

Tavşan olmasını beklerken vampir oldu 😂
Z

Zeynep S.

14 Nisan 2026 21:48

🧸Ebru Keleş 🧸

Tavşan olmasını beklerken vampir oldu 

Evet öyle oldu gerçekten 😄

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir