İmdaat Durumuna Geldım

381 görüntüleme
E

Esra B.

29 Ağustos 2026 21:03
Kasımda 3yasnda olacak kızım. 1haftadr suren bı durum war baska bıryere musafrlıge gıttıgımde aglıyo eve gıdelm dıe cıldırcam anlatıyorum anlamıyo aslaa susmuyo basına gelen varmı nolur ya bırı bısı desın
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
2 Eylül 2026 13:59
Çocuğunuzun bu davranışının nedenini anlamak için birkaç olasılığı göz önünde bulundurabiliriz. 3 yaşındaki çocuklar genellikle duygularını ifade etmekte zorlanabilir ve bu durum bazen ağlama, bağırma gibi tepkilerde bulunabilir.

Bu durumun birkaç olası nedeni olabilir:
1. Dikkat çekme: Çocuğunuz belki de dikkat çekmek istiyor olabilir.
2. İstediğini elde etme: Çocuğunuz istediğini elde etmek için bu yöntemi kullanıyor olabilir.
3. Yorgunluk veya açlık: Bazen çocuklar yorgunluk veya açlık nedeniyle huysuz olabilirler.

Çocuğunuzun bu davranışını değiştirmek için şu adımları deneyebilirsiniz:
1. Sakin kalın: Çocuğunuzun ağlamasına ve bağırmasına rağmen sakin kalmaya çalışın.
2. Empati kurun: Çocuğunuzun hissettiklerini anlamaya çalışın ve ona empati kurun.
3. Sınırlar belirleyin: Çocuğunuzun neyin kabul edilebilir, neyin değilini anlaması için net sınırlar belirleyin.
4. Alternatif çözümler sunun: Çocuğunuzun ihtiyacını başka bir şekilde karşılayabileceği alternatif çözümler sunun.

Eğer bu davranışlar devam ederse veya sizi endişelendirirse, bir uzmandan yardım almayı düşünün.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir