İltihaplı İsilik
274 görüntüleme
E
Elif A.
21 Temmuz 2026 21:41
Kızımın vücudunda isilik oluştu. Omuz bölgesinde daha sık. Vücudunda daha seyrek. 2 gün önce de poposunda kırmızı kabarıklar oluştu. Sudocrem sürdüm biraz hafifledi ama şimdi de beyaz uçlu sivilce gibi oldular. Vücudundakiler değil de poposundakiler (bezden dolayı sürekli kapalı olduğu için sanırım) beyaz uçlu sivilce gibi. 2 gündür de ishal. Ne yapmam gerekiyor, sudocreme devam mı etmeliyim doktora mı getirmeliyim?
H
Hande S.
21 Temmuz 2026 23:06
Benm de kızım da olmuştu bez bölgesinde beyaz uçlu sivilce gibi ben pişik sanmıştım. Doktor mantar olduğunu söyledi kortizonlu krem başladı geçti sonra
D
Dilek S.
21 Temmuz 2026 23:20
Sudocreme den ziyade daha güvenilir içerikli kremler kullanabilirsiniz.Bize doktorumuz pişik zamanlarında hamazincönermişti.Eğer mantara döndüyse trosyd krem 10 gün sabah akşam kullanılmasını önermişti.Pişik bittikten sonra mustelanın pişik önleyicisini günlük kullanmanızı öneririm.

Sevim T.
21 Temmuz 2026 23:23
Bence isiliğe şampuan bile sürmeyin benim bebeğimde çok allerjik vücuda sahip bide yaz haliyle çok terliyor ben her gün duş aldırıyorum bazen küvetin içine su doldurup 5 dk falan yatırıyorum sonra iyice kuruluyorum evde olduğumuz zamanlar üstüne bişey giydirmiyorum ve altını değiştirirken mutlaka 15 dk hava aldırıyorum sadece sırtı hep isilik doluydu geçti zaten gözenekler hava almadığı için isilik oluyor bide çinkolu sudocremi sürerseniz daha fazla olur bence ben krem bile sürmedim

Fatma A. U.
21 Temmuz 2026 23:34
Benim kızımın vücududa çok hassas her banyoda şampuan kullanmıyorum hergün duş aldırmıyorum birde Bioderma atoderm kullanıyoruz her banyodan sonra
Yükleniyor...