İltihap

28 görüntüleme
Ç

Çiğdem Ç.

19 Temmuz 2025 06:03
Merhaba, bebeğimin sol meme ucunda önce egzama gibi kızarık ve pütürlü bi görünüm vardı, sonra kısa süre içinde kabuklanma ve akıntı başladı. Sabah kalktığında atletinin o kısmında sarı leke gördüm ben ilk kabuk kendi atıyor ondan diye düşündüm ama 3 gün devam etti ben krem sürdüm bu süreçte iyileşmeyi desteklemek için ama sonra bitmeyince bu içten geliyor dedim ve doktora gittik, önce devlette gittik ama günün sonu yaklaştığından pek ilgilenmediler sonra özele götürdüm kan tahlili ve ultrason çekildi. Kan tahlili temiz enfeksiyon değerleri düşük , ama ultrasonda o bölgede deri altında sıvılı alan izlenmiştir yazıuor. Doktor antibiyotikli krem ve şurup verdi. Sef 250 mg şurup ve dextrocin krem isimleri. Bu ikisi fazla mı acaba daha 4,5 aylık bebeğim ve erken doğmuş bir bebek.
H

Hülya K.

19 Temmuz 2025 06:20
Merhaba hocam 10 gün önce tatile gittik havuza ve denize çok az soktum güneş kremide sürdüm yalnız mayosunu sıfır kollu almıştım onda büyük hata yaptıgımı anladım son gün ilk defa denize biraz sokup hemen havluya sarıp havuza soktum kısa süre sonra çıkartıp duşunu aldırdım ertesi günü kolları bacakları isilik gibi kızarıklık oldu yüzüne bulaştı gözünün içi bile kızardı hafif ates oldu doktor viral enfeksiyon dedi alerji damlası verdi vücudu düzeldi hemen hemen bu kezde ateş gene oldu gece uyanıp ağlamalar halsizliği vs doktor domuz gribi dedi ama sadece ateşi en fazla 38.2 ye yükseldi öksürük burun akıntısı yok sadece ateş yorgunluk ve huzursuzluk hali var ilaç verildi bu süreçte ek gıda yada vitaminlerine devam etmelimiyim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir