İlk Düşük

169 görüntüleme
Ü

Ünsall ..

2 Aralık 2025 03:39
5+1 haftalıktım hafif lekenmem vardı doktora gittim alttan muayene etti düşük riski var diyip pregestan yazıp eve yolladı fakat alttan bakınca evde kanamam durmadı 7 8 saat sonra pıhtı şeklinde bebeğimi düşürdüğümü öğrendim
H

Hatice N. G. ..

2 Aralık 2025 04:22
Öncelikle çok geçmiş olsun kendinize yıpratmayın ve üzmeyin . Ben de ilk bebeğimi kaybettim 7 haftalıktı bebek sağlıksız olduğu için düşmüş . şuan bi oğlum var 3 aylık velhasıl kelam zamana bırakın 😊
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 19:21
İlk bebeğiimi ben de çok hızlı anladım ve keseyi göremeden çok kanamalı bir şekilde 9 günde düşürdüm hastanede yattım. Dış gebelik şüphesi vardı keseyi göremediğimiz için. Düşükten 9 gün sonra hamile kaldım. Bebiş üç aylım şimdi tam geçen sene bu zamanlar hamileydim düştü ağladım derken hemenyeni bebiş geldi. İlk haftalardaki düşükler genetik bozukluk kökenli olma ihtimali çok yüksektir,ve vücuk ilk defa yeni bir embriyo ile karşılaştığında onu yabancı cisim olarak görüyor. İkinci emin olun farklı olacak. Pıjtılaşma mekanizmanızı lğtfen kontol ettirin kardiyotrombo embolik panel, folik asit ve diğer pıhtılaşma genetik sorunları görün. Kan sulandırı folik asit düzeyini bunlatdan emin olun. En uzman biyoloğum BBir çok düşük düşük yapmış kişi bu saye de sağlıklı bebek sahibi oldular bir çok bebek kaybının önüne geçtik. Geçmiş olsun
Ü

Ünsall ..

12 Aralık 2025 19:28
Bende çok üzüldüm ağladım çok erken öğrendim ve hemen düşük oldu çok zordu benim için Doktorum bana rahmin kendini toparlama süresi 6 aydır 6ay korunun dedi gizem hanım @Gizem Övgü Erdem
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 19:33
Ben covit geçirmişti.felirmiş gibi ölsürüyordım ve çok kan kaybettim. İstwnbuldaki doktor bir kaç ay bekle perişan oldum sakın ha dikkat et dedi, haklı toparlanmam lazım. Başka bir doktor zaten adet ve hormonlarımln bozuk olacağknı ilaç kullanmadan adetlerimin bile düzelmeyeveğini söyledi olmayan keseye kğrtaj yapmak istedi. Yaşlı başkabir doktor tanıdığım bir benek gelmek isterse gelir, rahim hazırsa tutunur olur sen dert etme dedi. 24 aralık kanımda bhcg 37,5 du 1 ocak hamile kalmışım. Planlı mı asla değil. Çok sürpriz oldu. İmkansız değil. Dpktorlar tabi lki bedeninizin hazır olmasını ister ama eahimw yumurtalık hazırsa onun doğacağı varsa o gelir sizi bulur.
Ü

Ünsall ..

12 Aralık 2025 19:39
Peki Ankara’da onerebilecegınız bir jinekolog var mıdır @Gizem Övgü Erdem
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 19:45
Doğum bebek takibi için Perinatoloji profesörü özgür özyüncü çok babacan bir insandır benim en sor zamanlarımda beni ayakta tuttu. Sigorta ve hastane anlaşmazlığı olduğu için de son anda cüneyt genç ile sezeryan oldum. Cüneyt genç de öok tatlı ve çok neşelidir. İkisi de iyi doktorlar. Cüneyt hocayı seçseniz bile detaylı ulrtason 12. Haftada mutlaka özgür özyüncü görsün.hamilelik dışında ameliyat veya rahim ağzı hpv vs sorunlarınız varsa başka bir prof yazacağım
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 19:49
@Ünsall cevap üstte etiketlemedi nedende
Ü

Ünsall ..

12 Aralık 2025 19:51
Hamilelik dışında rutin kontrol için gitmek istiyorum bu söylediğiniz doktorlar kadın doğum uzmanları galiba @Gizem Övgü Erdem
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 19:55
@Ünsall Evet rutin için Prof mehmet coşkun salman çok iyi hocadır. Hamilelikten önce hep ona gittim. Başka birisinin baktığına ultrasonuna pek güvenmem. Hoca harika bir doktor selamımı söyleyin. Gebe takibi yapmaz, ameliyat kolposkopi rutin muayene için süperdir ne varsa söyler size.çok titiz bir insan!

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir