İlk Doğum

141 görüntüleme
B

Beyza Ç. ..

23 Temmuz 2025 07:06
Merhaba,
Bende size doğum hikayemi anlatmak istiyorum. İlk doğum olacağı için aslında çok heyecanlı ve endişeliydim. Ne kadar araştırsam da sanki bir şeyler kafamda hep eksik gibiydi. Bebeğimin gelişimi çok iyiydi hatta son haftalarda artık hem ben hem de bebeğim güzel kilolar aldık 😅 normalde çok bel ağrısı yaşadım ama o gece çök fenaydı ve hiç uyutmadı. Yeni gün oldu ve 36+3 haftamda sabah duş aldım ve bir anda su gelişi olduğunu gördüm. Başta anlamadım ne olduğunu dedim ya bilmiyorum o an aklıma suyumun geldiği gelmedi. Aradan 5 dk geçti tekrardan geldi. Endişelendim ve doktoruma haber verdim. Doktorumla konuşurken tekrar geldi. Kasılma, Ağrı,kramp hiçbiri yoktu. Doktorum biz gelmeden her şeyi ayarlanmıştı. Hastaneye gittik ve ultrasonda bakıldı doğum başlamış ve suyumda azalma olmuştu. İşte malum çatı muayenesi vs. O detaya çok girmiyorum arkadaşlar evet biraz zor ama birkaç dakikalık bir şey. Hiç açılmam olmadığı için ve ilk doğum olacağı için bebeğimde iri bebek olacağı için doktorum normal doğum önermedi ve sezaryen oldum. Ameliyat masasında insanın onan aklına her şey geliyor ve sonra bir anda doktorunuz size bebeğinizi gösteriyor. O an dünyalar sizin oluyor arkadaşlar. Onu ben size anlatamam ama inşallah hepiniz yaşarsınız 🙏🏻 Evet diyorsunuz hamilelik bitti yeni bir serüven başlıyor. Zaten ordaki işlemler bittikten sonra sizi bebekle birlikte odaya alıyorlar. Ee tabi haliyle yorgunluk oluyor. O an orda sadece bebekle yalnız kalmak istiyorsunuz. İlk gün sütünüz hiç olmayabilir korkmayın ertesi gün eve gidip dus aldığınızda sütünüz de hemen geliyor. Lohusalık döneminiz başlıyor. Doğum kilonuzu da dert etmeyin. Tempodan yorgunluktan zaten onlarda gidiyor. Siz bebeğiniz ve kendinizi düşünün. Hamileyken çok dua etmiştim. Çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin diye. Ama önce yıllarca çocuk hasretiyle yaşayanlara nasip etsin. Benim hikayem böyle umarım herkes sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebeğini 🙏🏻♥️
B

Büşra G.

23 Temmuz 2025 07:30
Allah saglıkla buyutmenızı nasıp etsin🤲🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir