İlk Diş

121 görüntüleme
Ş

Şeyma ..

26 Mart 2026 18:30
Şuan 25. Haftada 5 ay 25 günlük

Aşırı derecede çığlık atıyor ağlıyor sürekli elimizi ıstırıyor çıldırıyor resmen hem çocuğum dayanamıyor hem ben nedir bu diş olabilir mi
M

Melisa B.

26 Mart 2026 18:34
Şuan 18. Haftadayız birebir aynısını yaşıyoruz uykuya geçişlerde çığlık atma gece sayısız kere uyanma uyumama salya zaten dememe gerek yok :( sanırım diş bizi de erken buldu
Ş

Şeyma ..

26 Mart 2026 18:54
Melisa Batur
Şuan 18. Haftadayız birebir aynısını yaşıyoruz uykuya geçişlerde çığlık atma gece sayısız kere uyanma uyumama salya zaten dememe gerek yok :( sanırım diş bizi de erken buldu
Yanıltmış olmayım ama [4.ay](4.ay) atağı olabilir o haftalar bizde mahvolduk
N

Nur ..

26 Mart 2026 19:02
Aynı haftalarda aynı şeyleri yaşadık ama 7 aylık olduk hala diş falan yok 🫠
A

Ayşe G.

26 Mart 2026 19:13
Büyük ihtimalle diş ağrıları başladı, diş çıkmasa hatta görünmese bile ağrısı erkenden başlıyor böyle
M

Melisa B.

26 Mart 2026 19:57
Şeyma
Yanıltmış olmayım ama [4.ay](4.ay) atağı olabilir o haftalar bizde mahvolduk
Evet o atak da olabilir ama ne bileyim artık bende bilmiyorum her şeye bi atak
A

Ayşe Ş. N.

26 Mart 2026 21:00
Benim oğlum da 8 ay 19 günlük oldu. [4.ay](4.ay) başlamıştı bizde de, daha 2 gün oldu alt ikisi ufukta göründü çok şükür. Çığlık atıyor, sabaha kadar defalarca uyanıyor, salya vs. aynı, dişten diye düşünüyoruz. Uykuya geçiş o kadar uzun sürüyor ki! Gözünden uyku akıyor ama direniyor bir taraftan. İnşallah düzelir, şifa bulur kuzucuklar, kolaylıkla atlatırız tüm anneler.
Ş

Şeyma ..

26 Mart 2026 21:02
Bende sanıyorumki bu huzursuzluğun arkasına hemen diş çıkacak umarım uzun sürmez kolaylıkla çıkarırlar inşallah miniklerim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir