İlk Aşı

131 görüntüleme
E

Ece

9 Mart 2026 10:45
Bebeğim iki aylık, ilk aşısını olacak bi haftaya. Yan etkileri oluyor mu acaba, her çocuk ateşlenir mi. Hep bu tarz şeyler duyduğum için çekiniyorum.
O

Ozlem

9 Mart 2026 10:49
Merhaba bende sizin gibi çok endişelenmiştim. Çok şükür ateş vs herhangi bir yan etkiyle karşılaşmadım.
Selin E.

Selin E.

9 Mart 2026 10:50
Kızım 5 aylık her aşısında ateşi oldu 2 gün kadar fakat üstünü hafifletip calpol verince düşüyor hem ağrısınıda gidermiş oluyor. Ateşi çıkmayan da çok duydum şans sanırım biraz. Korkmayın hazırlıklı olun sadece
A

Ayşe G.

9 Mart 2026 10:51
Bir yan etkisi olmaz merak etmeyin, sadece verem aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmıyoruz diğer aşılardan sonra normal rutininize devam ediyorsunuz genelde 2 aylık aşılarında veya diğer devlet ateş görülmez görülürse de endişe etmeyin Calpol içirirsiniz
G

Gül K. ..

9 Mart 2026 11:36
Sadece o gece 37.5 oldu sabahına da biraz sıcaktı ama calpol 6 saat kadar ateşini kesiyor ikinci aşısınds da hiç ateş olmadı mesela aşı sonrası ince giydirsen yeterli gecede ateş kontrolü yaparsın endişelenmeyin bence
E

Ece

9 Mart 2026 12:41
Teşekkürler herkese 🌸 Rabbim hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin, korusun.
E

Ecem ..

11 Mart 2026 14:55
Yok hiç bişey olmadı gönlünüz rahat olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir