İlk Adım Ayakkabısı Ayak Numarası Sorunu
85 görüntüleme

Damla B.
31 Mayıs 2026 17:25
Herkes vicco öneriyor ben de vicco almak istiyorum ama 19dan başlıyor. 1 yaşında kızımın ayağı 17 numara. 18 bile büyük geliyor neredeyse 1 parmak boşluk oluyor önde. Yürümeye başladı ama ayakkabı baktığımda 17 18 olanların altı ev patiği gibi yani dışarıda giymeye uygun değil gibi geldi bana. Bu durumu yaşayan var mı? Sizin 1 yaşında kaç numaraydı bebeklerinizin ayakları böyle küçük olup önerdiğiniz, dışarıda giyilebilecek ayakkabı markaları var mı teşekkürler

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye1 Haziran 2026 17:55
İlk adım ayakkabısı seçimi, bebeklerin ayak sağlığı için önemlidir. Senin gibi birçok ebeveyn, uygun ayakkabı numarasını bulmakta zorlanır.
Vicco markası sıkça önerilen bir marka olsa da, 19 numara gibi küçük numaralarla başlaması bazı ebeveynleri zorlar. 1 yaşındaki kızının ayak numarası 17 olan anne adayları, benzer sorunlarla karşılaşabilir.
Bazı öneriler:
1. Ayak ölçümü: Bebeğinin ayaklarını düzenli olarak ölçerek, doğru numarayı belirleyebilirsin.
2. Vicco'nun diğer modelleri: Vicco'nun farklı modellerini inceleyerek, daha küçük numaralı ayakkabıları bulabilirsin.
3. Diğer markalar: Elefanten, gibi diğer markaları da değerlendirebilirsin.
4. İkinci el alışveriş: İkinci el eşyaları satın alırken, uygun numaralı ayakkabıları bulabilirsin.
İlk adım ayakkabısı seçerken;
Hafif, önü geniş ve kıvrılıp bükülebilen bir ayakkabı olması,
En az 1 cm kadar parmakla ayakkabı
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İlk Adım Ayakkabısı
2. İlk adım ayakkabısı
3. Ayakkabı
Vicco markası sıkça önerilen bir marka olsa da, 19 numara gibi küçük numaralarla başlaması bazı ebeveynleri zorlar. 1 yaşındaki kızının ayak numarası 17 olan anne adayları, benzer sorunlarla karşılaşabilir.
Bazı öneriler:
1. Ayak ölçümü: Bebeğinin ayaklarını düzenli olarak ölçerek, doğru numarayı belirleyebilirsin.
2. Vicco'nun diğer modelleri: Vicco'nun farklı modellerini inceleyerek, daha küçük numaralı ayakkabıları bulabilirsin.
3. Diğer markalar: Elefanten, gibi diğer markaları da değerlendirebilirsin.
4. İkinci el alışveriş: İkinci el eşyaları satın alırken, uygun numaralı ayakkabıları bulabilirsin.
İlk adım ayakkabısı seçerken;
Hafif, önü geniş ve kıvrılıp bükülebilen bir ayakkabı olması,
En az 1 cm kadar parmakla ayakkabı
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İlk Adım Ayakkabısı
2. İlk adım ayakkabısı
3. Ayakkabı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...