İlk Adım Ayakkabısı

214 görüntüleme
N

Necibe N. Ç.

14 Ağustos 2026 13:42
Arkadaşlar bebeğime ilk adım ayakkabısı almak istiyorum önerdiğiniz marka var mı ortopedik olması mı gerekiyor
İ

İpek B. Z.

14 Ağustos 2026 14:05
Daha yeni adımlama yaparken alti patik gibi lcw'den bi sey almistik ama sonra parka baslayip iyice yürümeye gecince buradaki önerilere bakip Vicco almıştık biz, memnunuz hala ayni marka alıyoruz. Adimlari yeni basladiysa altı patik gibi daha yumuşak bir şey alın, sonra iyice yürümeye gecip dışarıda parkta falan giyme dönemi icin altı ayakkabi gibi ama kolay bükülebilen bir şey olmali.
Selma B.

Selma B.

14 Ağustos 2026 14:06
Vicco yu tek geçerim e bebekten öylesine bir tane almıştım her giydirdiğimde ağlıyordu asla basmıyordu yer viccodan aldım baya sevdi onunla yürüdü aylarca
Zeynepsu T.

Zeynepsu T.

14 Ağustos 2026 14:08
Ortopedik ayakkabıdan ziyade hafif ve eğilip bükülebilen tarzda ayakkabılar daha rahat oluyor. En iyisi çıplak ayak çorap ama dışarıda yine sanki ayağında yokmuş gibi olsa rahat yürüyorlar (en azından bizde böyle oldu ) bildiğiniz düdüklü sandaletler var internette veya çarşıda satılan oğlumun en sevdiği o, vicco ile başlamıştık ama onlarla rahat edemedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir