İlk Adım Ayakkabı Önerisi İstiyorum

788 görüntüleme
A

Asena

3 Haziran 2026 14:51
Kızım 14 aylık yeni yeni başladı yürümeye evde çıplak ayak geziyor. Dışarıda da sürekli yürümek istiyor. Kullanıp tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı? Hopfrög düşündüm ben fakat alt tabanı çabuk yıpranabilir diye düşünüyorum sanki. Ayağımız da tombul ayrıca ☺️ Memnun kaldığınız ayakkabı modellerini söylerseniz çok memnun kalırım.
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 15:36
Ben yeni aldım bayramdan 2 gün önce hafif ve çok güzel kızım kolaylıkla adım atıp taşıya biliyor iyiki almışım daha güzel şeyler vardı ama çok ağır ve kulanışısdı likini bırakıyım bakın sizde
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 15:37
A

Asena

3 Haziran 2026 15:41
🧸Ebru Keleş 🧸
Ben yeni aldım bayramdan 2 gün önce hafif ve çok güzel kızım kolaylıkla adım atıp taşıya biliyor iyiki almışım daha güzel şeyler vardı ama çok ağır ve kulanışısdı likini bırakıyım bakın sizde
Çok teşekkür ederim bakacağım bende evet güzel modeller var fakat kullanışsız oluyor sadece gösteriş amaç ☺️
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

3 Haziran 2026 15:42
Asena
Çok teşekkür ederim bakacağım bende evet güzel modeller var fakat kullanışsız oluyor sadece gösteriş amaç ☺️
Bıraktım ben aldığım aykabıyı bakın bi beğinirseniz artık tavsiye ederim konfor olarak güzel bir ayakabı
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Haziran 2026 15:48
Mümkünse deneyerek almaya çalışın benim büyük oğlumunda ayakları tombikti üst kısmı etliydi biraz o yüzden yazın çok meşhur olan H&M de felan var yazlık ayakkabılar hiç olmamıştı ayağına bende deneyerek almıştım Nike almıştım çokta memnun kaldım ama Fila markasının ayakkabıları da çok güzel kaliteli ben çok düz taban tercih etmiyorum çocukta sadece
A

Asena

3 Haziran 2026 17:15
Göktenur Bektaş
Mümkünse deneyerek almaya çalışın benim büyük oğlumunda ayakları tombikti üst kısmı etliydi biraz o yüzden yazın çok meşhur olan H&M de felan var yazlık ayakkabılar hiç olmamıştı ayağına bende deneyerek almıştım Nike almıştım çokta memnun kaldım ama Fila markasının ayakkabıları da çok güzel kaliteli ben çok düz taban tercih etmiyorum çocukta sadece
Bakıyorum bende ama çok çıkıp bakma gibi bir şansım olmuyor maalesef o yüzden de böyle soruştura soruştura almak zorunda kalıyorum. Fila gelmemişti aklıma hiç oraya da bakayım teşekkür ederim
İ

İ.E.

9 Haziran 2026 00:15
Hopfrog evet alti eger disarida cok zaman geciriyorsaniz bir sure sonra yipraniyor. Ama 10 numara 5 yildiz bir ayakkabi ona diyecek yok.

Vicco en bilinen marka ama bana bazi modellerinde tabani cok sert geldi. Denemek icin mumenim markasini aldim ve cok memnun kaldim. Cok hafif, tabani sert degil, kumasi hava aliyor, giydirmesi rahat ve benim icin arti yonu makinede yikanabiliyor. Hatta kis icin ici tuylu botlarini da aldim onlar da gayet guzledi. Cok pahali da degil bir sans verebilirsiniz. Ama tavsiyem olabildigince ciplak ayakla yurutun. Ben ilk yurumeye basladiginda yaz aylariydi ev patiklerinden almistim kokopatikten onlarla yurutuyordum sokakta.

Bir de birden buyuyorlar o yuzden bence asiri pahali bir mark almaya gerek yok. Kis gelince kullanir diye bir ayakkabi hediye gelmisti, kis gelene kadar bebegimin ayagi buyudu, giyemedi. 1 numara bile fark ediyor gercekten bebek ayakkabilarinda. Bu da baska onerim; bir sonraki sezon giyer diye onceden ayakkabi almayin ayagi buyuyebilir, seneye de giyer diye buyuk aykkabi almayin hem yurumesini etkiler hem aygindan cikabilir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir