İlk 6 Ay Su Verme ?

112 görüntüleme
I

Ipek K.

23 Temmuz 2025 17:10
bebeğin dün 4 aylık oldu 4. ay kontrolü için gittiğimizde doktorumuz havalar çok sıca su vermeye başlayabilirsin demişti ama ben çekiniyorum anne sütü alıyor çünkü sadece siz ne düşünüyorsunuz?
Z

Zeynep K.

23 Temmuz 2025 17:34
Hiç sütünüzü sağıp beklettiniz mi bilmiyorum ama ben gördüğüm için sütüm yüzde sekseni su neredeyse doktorlarda böyle söylüyor zaten. Midesi hem ufak suyla doldurup emmesine engel olmayın diyorlar ilk altı ay sadece süt yeterli ☺️ görsel eklenebilse suan sağılıp beklenmiş sütü eklerdirm yüz ml sütün sadece bir parmak kadar kısmı yağ altı hep suuu endişelenmeyin bence
S

Sena K. E.

23 Temmuz 2025 18:04
Evet bende sağdığımda öyle dolapta bekleyince alt kısmı bayağı su üst kısma doğru daha yoğun ama bizde 4 aylıkken doktora gittik idrarı çok yoğun çıktı ve birazda enfeksiyonlu çıktı doktorum su vermemi havaların çok sıcak olduğunu söyledi artık bazen su teklif ediyorum içmeyi isterse su biberonundan içiyor istemezse zorlamıyorum
Hanife A. .

Hanife A. ..

23 Temmuz 2025 18:06
Benim doktorum beş aylık kontrokunde vücudu susuz kalmış su ver demisti ama.boyke çay bardağının dibi kadar toplam beş çay kaşığı falan. 6aylik olunca daha fazla teklif etmeye başladım ek gıda ile beraber. Bazen idrarı yogun sarı. Sık sık emzirmeme rağmen.
I

Ipek K.

23 Temmuz 2025 19:00
yani idrarında sarılık yok susuz kalmış gibi değil cikdi vs ama dediğiniz gibi anne sütü gerçek bi mucize su yoğunluğu çok fazla ben de hep öyle düşünerek vermedim. doktorum bir de ne kadar vermem gerekiyor diye sorduğumda ne kadar isterse demişti bilemedim sanırım vermeyeceğim, çok teşekkür ederim 🥰
B

Büşra N. T. ..

23 Temmuz 2025 19:42
Ben ilk dogdugu gün dahil olmak üzere sadece ağzını islatacak kadar olsa bile su verdim. Sıcaklarda doğum yapmıştım. Ağız kuruluğu olmasın diye şişe kapagi ile veriyordum hafifçe. Midesini suyla dolduracak kadar değil. Ama anne sütünün tadına baktım. Tatlıydı. Yediklerimize bağlı olarak değişiyor. Süt verdikten sonra bir çay kaşığı bile olsa veriyorum ki ağzı yikansin temizlensin. Buna mi bağlı bilmiyorum ama pamukçuk vs hiç bişey olmadı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir