İlac İçmeyen Çocuklar

22 görüntüleme
E

Eda K.

18 Ağustos 2025 10:23
7 yaşında oğlum çok seçici besleniyor.ve hic ilac içmiyor.bu yasa kadar atesli durumlarda paronax fitil kullandım.antibiyotik gerektigi zamanlarda doktoru iğne olarak yazmak zorunda kaldı.ama çoğu zaman ilac kullanmadan geçirdi hastaligi.antibiyotik kullanmaması ilerde sorun yaparmi diye endişeleniyorum.
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 10:38
Instagram'da ilaçsız yaşam diye bir sayfa vardı orada bir tane doktorun videosunu izlemiştim zaten Yılda en fazla 2 kere antibiyotik kullanmak iyiymiş o da hani Çok gerekirse zaten bebeğiniz hastalıkları kendi başına atlatıyorsa antibiyotik kullanmamanız Bence eksi değil artıdır
E

Eda K.

18 Ağustos 2025 10:41
Çok teşekkür ederim rahatlattiniz beni ama.antibiyotik kullanmayinca o hastalık iç organları etkiler gibi şeyler duyduğum için paylaşmak istedim.cunku nekadar zor atlatsakta hastaligi ilaçsız iyileştiği zaman bende iyi hissediyorum.
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 10:44
Şimdi bebeğiniz çok ağır bir hastalık geçirdiğinde ve Antibiyotik kullanmanız gerektiğinde Bunu zaten Bebeğinizin atlatamadığını sürecin uzadığını Siz de göreceksiniz ve doktora gideceksiniz Doktor da ona göre gerekli ilaçları sizin kullanımınıza göre yazar Siz de kullanırsınız ama bebek kendisi kısa sürede atlatıyorsa bu güzel bir şey bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir