İkizlerin Doğumu😅🥹
75 görüntüleme
Ö
Özlem F. ..
16 Haziran 2025 01:06
İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri düşük tehlikesi olduğu için çok korkuyordum bi hastahaneye gittik ikizleri rahmin taşıyamazsa düşük yaparsın dikelim kafamız rahat olsun dedi doktor ama bir ihtimal diktiğimiz halde yine düşebilir %100 kesin bişey değil ameliyat gününü falan hızlıca ayarladılar ama çok korkuyordum ordan çıkıp ne kadar ağlamıştım burda doktor çok önemli eşimle karar verip başka hastahaneye gitme kararı aldık ve oradaki doktor gerek yok ilaçlarla iğnelerle biz bu bebekleri tutabiliriz diyip içimi rahatlamıştı o kadar iyi gelmişti ki bana zor geçti o süreç 36 haftaya kadar dayandık neyseki 36 haftalıkken artık taşıyamıyordum onlar da gelmek istedi yaramazlık yapıp sularını patlatmışlardı bir gece yarısı zaten uyuyamıyordum bi ara dalmışım o arada oldu suyum geldi ben sandım altıma yapıyorum hiç başıma gelmemiş ne yapayım😀😀O gecede eşime ve babama valizleri arabaya koyun dedim yok sonra koyarız dediler inat edip onlara koydurttum iyikide inat etmişim😅 saat:4:30 kalktım banyoya gittim suyum geldi durmuyor eşime bağırıyorum beni duymuyor binadakiler duydu eşim duymuyor😇 Neyse sonunda duydu ve geldi doktorumu aradık ilk açmamıştı annemi aradık oda açmadı neyse doktorumu tekrar aradık açtı eşim konuştu ve gelin bakalım dedi o zamanda nöbetçiymiş şansımıza annemi tekrar aradık oda açtı yalan söyleme diyor😀 biraz espirilik var bende neyse yalan olmadığını anladı arabaya bindik gidiyoruz hala suyum geliyor gittik kaydımız açıldı nst ye bağladılar sunta taktılar biraz ağrısı oluyor acıya dayanıklı değilimdir neyse aldılar beni doğuma epidural istedim kızlarımı görebilmek için ilk kızımı çıkardılar gösterdiler nasıl ağlıyor tabi bende ağlıyorum bi yandan üşüyorum nasıl titriyorum ama anlatamam ikinci kızımı çıkarırken çok bastırdılar acıyı hissettim resmen ve 2 yada 3 kere kustum neyse oda ağladı ikisinide öptüm kokladım gördüm onları sonrası bende yok hatırlamıyorum odaya geldik ben ölü gibi gözleri açamıyorum kimseyle konuşmuyorum gözlerimi açsam birisiyle konuşsam ağlarım diye bakmadım 😀 karnıma bastırdılar kum torbası falan beni pert etti zaten kalkamadım ayağa zaten yok ben kalkamam kalkmayacağım ben diyorum hemşirelere hastahaneye başlarına yıktım çok canım yandı onlarda senin 2 bebeğin var onlar için kalkman lazım onların sana ihtiyacı var dediklerinde zaten acıyı unutuyorsun kalktım bi şekilde 1 gün hastahanede kaldım benim ödemim çok vardı hamileliğim boyunca çok kilo almadım ikiz olmasına rağmen son zamanlarda ödem oldu doktor ameliyatta farketti doğumdan sonra çorap verdiler çok şiştim inmiyordu şişlik 1 hafta sonra geçti neyseki sonra eve geldim o lohusalığı dibine kadar yaşadım😀😀 herkes benden nefret etmiştir eminim ama onlarda anlayışlı olsunlar😀😀 ve kızlarım 7.5 aylıklar (hala lohusalık var bende) benim hikayem böyleydi zordu ama değer🎀🧚♀️ inşallah herkesin doğumu kolay geçer ❤️
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.