İkizlerimle Kavuşmam

54 görüntüleme
D

Dila ö.

21 Temmuz 2025 05:51
Hamileliğimi ilk öğrendiğimde hep ya ikizim olursa diye düşünüyordum ki düşündüğümüde yaşadım değerim yüksek çıkmıştı ama doktorum tek kese görünüyor demişti ısrarla emin misiniz diye sormuştum emnim diyince tamam dedim . İki gün sonra gel yeniden bakalım dediğinde dilancım iki kese görünüyor demişti sevinç ve üzüntü arasında gidip geldim bir yanım yetebilecek miyim diye korkarken bir yanımda çok güzel olacak diyordu . Hamileliğim boyunca bol kusma ve halsizliğim vardı . Düzenli beslenme sonucunda sadece 13 kilo aldım . 34. Hafta kontrolününde doktorum nts sonucuma göre çok sancım olduğunu ve acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. 34+2 ile küçük kuzularıma kavuştum . Dengeli beslenmem sonucu biri 2.750 diğeri 2. 650 doğdurlar ( ikizlerde 2 kilo sınır kabul edilir ) . İlk temasımızdaki hissi anlatamam . Erken haftalarından dolayı malesef küvözde kaldılar . Ama korkulacak gibi değil okuyan güzel anneler sizin evlatlarınıza sizin gibi bakıyorlar biri 15 gün kaldı diğeri 23 gün sonrasında kavuştuk şuan biri kucağımda uyudu diğeri ayağımda 🌸
Ş

Şengül T. C. ..

1 Ağustos 2025 13:55
Bende hep demişimdir ya ikiz olursa acaba ikiz olsa nasıl olur die sonuç 3.5 aylık ikizlerim var 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir