İkiz Bebek Bakımı

148 görüntüleme
Büşra C.

Büşra C.

3 Aralık 2025 09:22
Aramızda bulunan ikiz anneleri ,tek basınıza mı yoksa destekle mi yönetiyorsunuz sürecinizi 🙂
Ş

Şeyma ..

3 Aralık 2025 21:39
Destekli..hem bizim mental sağlığımız açısından hemde çocuklarımız için böylesi daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum..ama bebekten bebeğede değişebilir
Büşra C.

Büşra C.

4 Aralık 2025 02:53
4 aylık ikiz erkek bebek. Hafta ici full destekliyiz , artık tek basıma kısmına gecebilir miyim kısmını merak ettinde.
A

Aslıhan K.

7 Aralık 2025 21:40
6 aylık kız ikizlerim var. Ailem uzak olduğu için gündüzleri tek akşamları eşimle beraber bakıyoruz. Allah yardım ediyor bi şekilde 😅. Belli bi düzen oturduktan sonra herşey rutine dönüyor diyebilirim 🫠🙂
Büşra C.

Büşra C.

8 Aralık 2025 04:38
Haklısınız, bir yerden baslamak gerek belkide🙂
Ö

Özlem G.

8 Aralık 2025 16:36
4 aylık kız ikizlerim var. 3,5 aya kadar hem destekli hem desteksiz ilerledik ama hareketlenme çoğalınca bazı ağlama krizleri olunca destekli ilerlemeye başladık. Bebeklerin bakımı eğitimi aynı zamanda da ev işleri gerçekten zorlayıcı oluyor. Destek özellikle ikiz bebekleri olanlar için önemli, özellikle mental sağlıkları açısından ☺️
Büşra C.

Büşra C.

8 Aralık 2025 16:54
Ben full desteksiz devam etmek isterken dediginiz gibi artan aglama krizleri vs...
F

Fatma C. P.

8 Aralık 2025 19:29
10 aylık ikiz erkek bebeklerim var. 4. Aydan itibaren yanlız bakıyorum. Annem haftada bir yarım gün geliyor. Eşim hafta da 2 gün full time çalışıyor akşam çocuklar yattıktan sonra ageliyor. 2 tane de köpeğimiz var. Çok zor evet ama yapacak bir şey yoksa bir şekilde idare etmeyi öğreniyorsunuz.
E

Elanur B. ..

8 Aralık 2025 21:18
3 aylik (bir kiz bi oglan) ikiz annesiyim. Ne hamileligim de ne de doğum sonrası bi desteğim olmadı. Gurbetteyiz bu arada. Annem yanimda 40 gun bile kalmadi süreci esimle birlikte idare etmeye çalışıyoruz. Zor ama Allah dağına göre kar veriyor. Kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemiyor. Sadece kendinize inanın. Rabbim onlara ve bize can sağlığı versin gerisi pek de mühim değil :)
Büşra C.

Büşra C.

9 Aralık 2025 00:56
Şartlar ne ise ona göre uyumlanıyor insan, ben kaçıncı aydan itibaren gecicem yalnız bakmaya cok lmerak ediyorum . Dediginiz gibi can saglıgı olsun da gerisi hallolur
İ

İpek B. Z.

10 Aralık 2025 20:21
Hepiniz cennetliksiniz 😄❤️ Ben tek bebekle bu haldeyim, 40 yaşında dogurmamın da etkisiyle pert haldeyim ama ikiz ücüz anneleri gerçekten mucize gibisiniz. Hepinize sarılıyorum💜 Bütün bebislerimiz sağlıkla, huzurla büyüsün.
Büşra C.

Büşra C.

11 Aralık 2025 17:54
🥰🥰🥰 amiin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir