İkinci Çocuk Olunca İlk Cocuguma İlan Sevgimmi Azaldi

218 görüntüleme
B

Bahar B.

16 Ağustos 2026 22:09
4.5 yaşında kızım var el bebek gül bebek büyüttüm 40 günlük oğlum var ve kızıma olan sabrim tükendi beni çok zorluyor ve ben ona ggenelde kendimi kaybedip vurmuş [oluyorum.vicdan](oluyorum.vicdan) azabı [çekiyorum.neden](çekiyorum.neden) böyle oldum başına gelen varmı yada ne yapmak lazım
İ

İrem A.

Premium Üye
16 Ağustos 2026 23:24
Ayni durumdayiz kızım 3 aylık oğlum 4.5 yaşında o kadar çok yoruldum ki şu 3 ayda oğlum beni mahvediyor . Sabrım tükendi artık çok yorgunum
D

Derya ..

16 Ağustos 2026 23:30
Benim de büyük oğlum 5 yaşında küçüğü 3 aylık oldu. İlk zamanlar insan öyle hissediyor ama sonradan duygular dengeleniyor. Yalnız bu süreçte ilk çocuğunuza pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın. Sonrasında hersey geçecek zaten
B

Bahar B.

17 Ağustos 2026 17:15
İrem Akın
Ayni durumdayiz kızım 3 aylık oğlum 4.5 yaşında o kadar çok yoruldum ki şu 3 ayda oğlum beni mahvediyor . Sabrım tükendi artık çok yorgunum
Yalnız olmadığıma sevindim umarım süreci güzel atlatiriz
B

Bahar B.

17 Ağustos 2026 17:16
Derya
Benim de büyük oğlum 5 yaşında küçüğü 3 aylık oldu. İlk zamanlar insan öyle hissediyor ama sonradan duygular dengeleniyor. Yalnız bu süreçte ilk çocuğunuza pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın. Sonrasında hersey geçecek zaten
Durup derim nefes alıp öyle devam ediyorum dayanamacagim yerde
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir