İkinci Çocuk Olunca İlk Cocuguma İlan Sevgimmi Azaldi
218 görüntüleme
B
Bahar B.
16 Ağustos 2026 22:09
4.5 yaşında kızım var el bebek gül bebek büyüttüm 40 günlük oğlum var ve kızıma olan sabrim tükendi beni çok zorluyor ve ben ona ggenelde kendimi kaybedip vurmuş [oluyorum.vicdan](oluyorum.vicdan) azabı [çekiyorum.neden](çekiyorum.neden) böyle oldum başına gelen varmı yada ne yapmak lazım
İ
İrem A.
Premium Üye
16 Ağustos 2026 23:24
Ayni durumdayiz kızım 3 aylık oğlum 4.5 yaşında o kadar çok yoruldum ki şu 3 ayda oğlum beni mahvediyor . Sabrım tükendi artık çok yorgunum
D
Derya ..
16 Ağustos 2026 23:30
Benim de büyük oğlum 5 yaşında küçüğü 3 aylık oldu. İlk zamanlar insan öyle hissediyor ama sonradan duygular dengeleniyor. Yalnız bu süreçte ilk çocuğunuza pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın. Sonrasında hersey geçecek zaten
B
Bahar B.
17 Ağustos 2026 17:15
Ayni durumdayiz kızım 3 aylık oğlum 4.5 yaşında o kadar çok yoruldum ki şu 3 ayda oğlum beni mahvediyor . Sabrım tükendi artık çok yorgunum
B
Bahar B.
17 Ağustos 2026 17:16
Benim de büyük oğlum 5 yaşında küçüğü 3 aylık oldu. İlk zamanlar insan öyle hissediyor ama sonradan duygular dengeleniyor. Yalnız bu süreçte ilk çocuğunuza pişman olacağınız şeyler yapmamaya çalışın. Sonrasında hersey geçecek zaten
Yükleniyor...