İkinci Bebek

317 görüntüleme
Z

Zekiye Ö.

22 Mayıs 2026 10:11
18 aylık bebeğim var. Dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok kötüyüm yeni bir bebeğe bu kadar erken süreçte nasıl bakarım. Zaten destek yok yanımda. Napacağım bilmiyorum.
B

Banu K.

22 Mayıs 2026 10:55
Benim bebeğim 14 aylık bende desteksiz bebek büyütenlerdenim amaa hamile kalmak için sabırsızlanıyorum kızımı her zaman parka götüremiyorum malum yemek temizlik hem ona arkadaş olur hem zaten suan kızım bebek zaten ona dikkat ederken yanında ikinci bebeğe dikkat etmek çok zor değil beraber büyürler 2 3 yıl sonra rahatlamış iki bebeği olan bir anne olacaksın ne mutlu sağlıkla al kucağına inşallah
T

Tuğba B. ..

22 Mayıs 2026 10:57
Çok zor Allah yardumcınız olsun tabiki çok zor günleriniz olacak ama iyi taraftan da düşünün beraber büyücekler arkadaş gibi olacaklar
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Mayıs 2026 11:11
Hayırlı olsun sizi anlıyorum beklemediğiniz bı gebelik ama inanın bı şekilde halledersiniz aradaki yaş farkı bence geyet iyi birlikte büyürler iki oğlum var biri 5 yaşında diğeri 9 aylık inanın her yaşta zor ama bunu kendime güzelleştirmeye çalışıyorum desteksiz büyütüyorum bende her sabah abisini okula bırakıyoruz birlikte ikisini alıp 12 saatlik otobüs yolculuğuna çıkıyorum mesala herşey rutine oturur en azından sizinkiler birlikte oynar benimkiler oynayamiyor malesef
E

Elif G.

22 Mayıs 2026 12:14
9 aylık bebeğim vardı ikinci çocuğuma hamile olduğumu görmedim hemde 3 aylıktı karnında desteksiz büyüttüm çok zordu ama şuan büyük oğlum 12 kücük oğlum 11 en küçük oğlum 4 aylık Rabbime şükürler olsun ki bana çok yardımcı oluyorlar ikisi bir büyüyorlar korkma Rabbim yardım ediyor sen kendine güven ve Rabbim den iste allah kolaylık versin kuzum geçer hepsi Rabbim sağlık versin
Ebru G. .

Ebru G. ..

22 Mayıs 2026 12:22
Keşke sizin gibi benimde olsaydı. Tedavi sonucunda 6 yıl sonra oldu inanın haslanmadiklari sürece büyüyorlar
Z

Zekiye Ö.

22 Mayıs 2026 12:26
Teşekkür ederim mesajlarınız için. O kadar çok korkuyorum o kadar çok kararsızım ki. İnsanların korunmayı bilmiyor musun eleştirileri bir taraftan. Çok kötüyüm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir