İki Bucuk Aylık Bebeğim Uyku Sorunu
71 görüntüleme
M
Mehmet A.
23 Şubat 2026 16:15
Bebeğim 2 ay 23 günlük. 1 ay erken doğumlu. Gece 12 önce uyumuyor 12 gibi uyuyup sabah 5 e kadar uyanmadan uyuyor. 5 te uyanıp beslenip geri uyuyor 8 de tekrar beslenmek için uyanıyor sonra geri uyuyup 11 gibi kalkıyor. Gün içinde çok nadiren uyuyor genelde uyanık. Gece 12 de uyuması bizi çok yoruyor. Bu gece 12 de uyumasını nasıl akşam 8 e çekebiliriz?
T
Tuğba Y.
23 Şubat 2026 16:45
3 4 aya kadar muhtemelen böyle ilerlersiniz bizim de öyle olmuştu maalesef daha küçük oldukları için uyku eğitimi verilemiyor
T
Tuğba Y.
23 Şubat 2026 16:55
Uyku rutini oluşturmak için genel de banyo yaptırın falan diyorlar isterseniz o tarz şeyleri araştırabilirsiniz bizim de 2 aylık dönemde öyleydi şyan da 3 aylık olduk akşam 9 da artık uyuyacağız gece oldu diyerek bebeğimle konuşuyorum geceliklerni giydirp yüzüne krem sürüyorum bunları yaparken eşimde kitap okumaya başlıyor kitap biter bitmez ninni açıp kucağımda sallıyorum 9.30 givi uykuya dalıyor 1 e kadar kesintisiz uyuyor 1 de sessiz bi şekilde emzirip uykuya devam etmesini sağlıyorum sizde bu tarz şeyler yaparak gece uyku modunu ayarlayabilirsiniz