İki Ay Aşıları

174 görüntüleme
Ü

Ümran A.

9 Temmuz 2025 12:51
Bebeğim bugün iki ay aşılarını oldu ama çok fazla ağrısı var kolunu kıpırdattığı anda bağırmaya başlıyor. Normal mi bu durum acaba , ne yapabilirim ağrısı için
H

Halime Y.

9 Temmuz 2025 13:07
Normal sanırım biz de yaşadık aynı durumu iki gün pek birşey yapamadık açıkçası sık sık emzirip sakinleştirdim. İki gün sonra geçiyo ama aşının etkileri merak etmeyin. Tabi iki günün dışında devam eden ağrı ateş vb bir durumla karşılaşırsanız doktorunuza danışın mutlaka.
Ü

Ümran A.

9 Temmuz 2025 13:15
Teşekkürler yanıtınız için
Ü

Ümran A.

9 Temmuz 2025 13:17
Umarım çabuk geçer
H

Halime Y.

9 Temmuz 2025 13:23
Rica ederim. Kendinizi üzmeyin aşılardan sonra olabiliyor böyle şeyler. Bebişi bol bol sevip sakinleştirin her sey yoluna girer :)
S

Semanur Ş.

9 Temmuz 2025 13:49
Eğer aşı olan yerde şişlik kızarıklık vs yoksa normal ağrısı olması ateş de yapar bu arada aşılar bizim 2. Ayda çok olmadı ama 3. Dozda yani 6. Ay aşılarında 40 a kadar yükseldi bunun için doktor genellikle calpol ilacı verir ateş düşürücü ağrı kesici olarak eğer evinizde yoksa bulundurun çok huysuzlanırsa verirsiniz
Ü

Ümran A.

9 Temmuz 2025 14:09
Teşekkürler cevap için, aklımda bulunsun inşallah 🐣
H

Hatice K.

9 Temmuz 2025 16:40
Benim bebeğimde yeni oldu aşı sonrası kolunda değilde bacaklarında ağrı var gibiydi sürekli kaldırıp indiriyordu bizde de aşı sonrası bağırsak sorunları oldu böyle bir durumla karşılaşan var mı
G

Gamze ..

10 Temmuz 2025 12:47
Bizde bugün 2. Ay aşılarımizi yaptık hiç bu kadar agladigina sahit olmadim ağladikça ağlamak istiyorum hareket ettigi an ağlamaya başliyir yanlış bişeyler mi oldu çocuğa bişey mi oldu diye düşünmekten bedenim yoruldu. Gerçekten normal mi bu süreç yoksa hastaneye gitmek gerekir mi
Ü

Ümran A.

10 Temmuz 2025 13:17
Dün bizde çok fenaydık ama bugün geçti şükür. Sabredin geçer inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir