İdrarda Pembe Leke

200 görüntüleme
Gül H. A.

Gül H. A.

24 Temmuz 2026 19:38
5 aylık 5 günlük bebeğimin idrarında pembe leke gördüm. Aile büyüklerim her zaman hava sıcak artık bu bebeğe biraz su ver deyip dururlar bende 6 ayı bekledim ama idrarında lekeyi görünce acaba susuz mu kaldı dedim kendi kendime. Ne yapmam lazım idrar tahlili yaptiracaz ancak şu vermeli miyim bilemedim siz kaç aylık iken başlatınız hava sıcak 5 aylık iken başlamalı mıyım
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

24 Temmuz 2026 20:53
Bol bol emzirin ve oda sıcaklığını düşürün yazın su verme konusunda ısrarcı oluyor büyükler ama bildiğim kadarıyla 6 aydan önce su faydalı olmaz
L

Lütfiye Z. ..

24 Temmuz 2026 21:55
Doktorunuza danışın tabi ama ben vermiştim birkaç çay kaşığı kadar sizde bolca su tüketin. Katı gıdaya başladınız mı?
Gül H. A.

Gül H. A.

24 Temmuz 2026 22:06
Hayır başlamadık daha
Esma

Esma

Premium Üye
24 Temmuz 2026 22:32
biz 4 aylık olunca dçocuk doktorumuz sıcak havalarfa günde yarım çay bardağı kadar su verebilirisn dedi ben iki üç kez verdim sonra bebek daha küçük diye içime sinmedi vermedim. 5 ay dolunca 6. ayın içinde vermeyi düşünüyorum
N

Nükhet S.

24 Temmuz 2026 23:59
Beslenmesi nasıl yetersiz süt veya mama alımından kaynaklanıyor olabilir 5.5 aylık bebeğe su verilebilir bence ek gıdayada başlanıyor çünkü
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Temmuz 2026 00:57
Takip ettiğim çocuk doktorlarının hepsi 6 ay öncesi suyun verilmesinin gerekli olmadığını söylüyor anne sütü alıyorsa zaten %80 si su vermek yerine emzirme sıklığını artırın daha fazla emzirin birde ısı kaybına dikkat edin aşırı sıcaklarda fazla su kaybı yaşıyor vücut ben ek gıda ile başladım oğlum 1 yaşına girmek üzere hala 1 su bardağı su içmez ama sık sık emiyor bu ara diş yüzünden aşırı terlememesine dikkat ediyorum genede tahlil verip değerlere baktırmakta fayda var altında yatan başka bir sorun olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir