İdrarda Pembe Kan
103 görüntüleme
R
Rumeysa A.
26 Haziran 2025 16:22
Merhaba 6 aylık bebeğimin idrarında çok hafif pembe kan var neden olur?
A
Aysun K.
26 Haziran 2025 16:36
Benım oğlum da ıkı uc aylıkken 5 defa falan cişli bezde gordum hafif pembemsi kan şuan 5 aylık şey dedıler ya sıvısız kalıyor yada krıstılleşme oluşmuş sunnetle gecer dedıler emzirmesine dikkat ettim gecti sonra daha da gormedim
R
Rumeysa A.
26 Haziran 2025 16:38
Emziriyorum her zaman ki gibi yanı sıra suda içiriyorum ama hala nasıl olur anlamadım. Sıcaktan olur diyende var ihtimali var mı acaba
A
Aysun K.
26 Haziran 2025 18:34
Sanmıyorum gunde kaç çişli bez alıyorsun peki
R
Rumeysa A.
26 Haziran 2025 18:39
3 4
A
Aysun K.
26 Haziran 2025 20:04
Oda normal bebegının cınsıyetı ne peki
R
Rumeysa A.
26 Haziran 2025 20:52
Kız bebek. Daha bir kere gördüm diğer bezlerinde rastlamadım. Doktoru sıcaktan olur dedi suyu ya da emzirmeyi artırmam lazımmış. Su vermeye de yeni başlamıştım bayağı da içiyor ben mideyi suyla mı dolduruyor acaba diye endişe etmiştim onu düzenlemem gerek sanırım
F
Fatma S. ..
26 Haziran 2025 20:59
Anne sütünü arttırmanız lazım su verin ama çok değil. Terledikleri için de oluyor klima vantilatör gibi şeylerle evi serin tutmaya çalışın. Çişli bez 5 6 olması lazım
R
Rumeysa A.
26 Haziran 2025 21:00
İstemediği zaman nasıl verebilirim ki? Ger istediğinde emziriyorum zaten
F
Fatma S. ..
26 Haziran 2025 21:24
Terleme olayı nasıl peki. Bizim ev o kadar sıcak oluyor ki çocuk içtiğinin yarısını eminim terle atıyordur ne zaman uykudan uyansa su içinde buluyorum o yüzden uyuduğu odada vantilatör çalıştırıyorum. Klima diğer oda da münkün olduğunca orda tutmaya çalışıyorum.
R
Rumeysa A.
26 Haziran 2025 22:51
Uyurken terlemiyor serin tutuyorum uyuduğu yeri. Gündüz uyanıkken de terlediğine çok rastlamıyorum emzirirken inanılmaz terliyor eğer klima vs açmazsam kafası özellikle. Bide dışarıya çıkardığım zaman çok terliyor o kadar. Emzirirken o sıvıyı fazla kaybediyor anladığım kadarıyla çünkü emmesinde azalma vs yok. Su vermeyi artırmalıyım galiba