İdrarda Kırmızılık
107 görüntüleme
M
Melisa
31 Temmuz 2025 19:06
Hocam 2 ay 24 günlük meme reddi yaşıyoruz biberon yada emzik kullanmıyorum mama da yok. Bir kaç gündür memeye gelince ağlayıp kendini itiyor uyku halinde veriyorum hatta iki gecedir 10 gibi emiyor ve sabah 6 ya kadar uyanmıyor uyandırıp emzirmeli miyim nasıl bir yol izlemeli ve bu sabah idrarında kırmızılık vardı zaten sarımsı kaç gündir bir kere bez değişiyoruz o da eh işte bir doluluk
B
Beyza N.
31 Temmuz 2025 21:06
Merhaba düzeldi mi acaba bizimde kırmızı lekler olmaya başladı
Z
Zeynep E. ..
31 Temmuz 2025 21:12
Merhaba, benimde bebeğim dört aylıkken agustos ayında aynı şeyleri yaşadık, sıcaktan urat kristalleri atıyordu, doktorum bebeğe üç dört çay kaşığı su vermemi söyledi, havanın sicakligindan dolayı, fakat geçmedi. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık
M
Melisa
1 Ağustos 2025 05:16
Benimki emzirme kaynaklı diye düşünüyorum kızlar çünkü gece emmiyor gündüz biraz zorla da olsa emzirdim bezi normale döndü ha çok açık mı hayır ama sarıydı kırmızılık yoktu en azından bolca emzirmek en iyisi ama malesef bizim meme reddi var zor oluyor
T
Tuğba D.
1 Ağustos 2025 06:14
Havalar çok sıcak bizdede idrar renginde koyuluk var çok terliyorlar ve sıvı kaybediyorlar uyku öncesi ve sonrası emziriyorum emmek istemiyor gün içinde çok sık deniyorum emzirmeyi ama zorlamıyorum su içiyorum aralarda su alımı artınca güzelde emerse idrar rengi açılıyor
E
Elif E.
5 Ağustos 2025 18:33
Başıma iki kere geldi ürat kristalleri çok korktum 2,5 aylık bebeğim kan idrar kak bakıldı bir sorun çıkmadı ishal de olunca ben biraz su vermeye başladım çünkü gün içerisinde aşırı terliyor
M
Melisa
5 Ağustos 2025 18:38
Benimki de maalesef meme reddine bağlı bir durum emzirme sıklığını arttırınca düzelsi az da olsa emince toparladı idrarı