İdrar Yolu Enfeksiyonu
40 görüntüleme
E
Emine K. Ö.
22 Kasım 2025 16:25
Kızımda huzursuzluk olduğu için doktora gittim ek gıdaya başladığımız için kabız olduğunu düşünmüştüm fakat gittiğimizde doktorumuz idrar tahlili istedi idrar kültürü istedi kültüründe üreme olmadı fakat tahlilinde enfeksiyon görüldü yüksek oranda bundan kaynaklı antibiyotik tedavisine başladı doktor şu an antibiyotik kullanımınnı sekizinci günündeyiz pişiği günden güne arttı ve şuan çok pişik nerdeyse tüm kremleri denedim antibiyotik kulkanımı kaynaklı bu kadar pişik olur mu

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
22 Kasım 2025 16:50
Merhaba antibiyotikler böyle etki yapabiliyor malesef pişik konusunda sayfamdaki paylaşıma göz atarsanız faydası olabilir https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
B
Burcu
22 Kasım 2025 16:57
Bebeğiniz kaç ayljk
E
Emine K. Ö.
22 Kasım 2025 17:00
6 buçuk
M
Meryem B.
22 Kasım 2025 17:20
Merhaba ebeannecim i takip edin çok iyi bir pişik kremi üretmiş incelemenizi tavsiye ederim

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
22 Kasım 2025 17:27
Antibiyotikler florayi degistirerek mantara neden olabiliyor. İyileşmesi durumunda doktora danışınız antifungal bir krem önerebilir.
E
Emine K. Ö.
22 Kasım 2025 17:28
Antibiyotik bittikten sonra kaç gün içerisinde geçer

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
22 Kasım 2025 18:33
Mantar enfeksiyonu ise bu bebeğinizin flora ve bağışıklığına göre değişecektir değilse birkaçgun içinde azalacaktır