İdrar Sorunu

358 görüntüleme
C

Ceyda A.

12 Haziran 2026 20:19
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 5 aylık dün geceden beri huysuz uyumuyor 5 dakika uyuyup uyanıyor meme emerken çok kasıyor zorluyor kendini aynı zamanda ishal olduğunu düşünüyorum günde 7-8 kere bez değiştiriyorum ve yoğun bir şekilde idrar yapıyor bide dünden beri fark ettim kakası biraz mukozalı (sümüksü) gittikçe kaka rengi de yeşile dönüyor. Ateşi yok kucakta sakinleştirip beşiğe ya da memeye alınca huysuzluk yapıyor sebebini anlamış değilim geceleri sıcak oluyor sabah doğru soğuk acaba sıcak soğuk etkisi falan derken üşüttü mu diye düşünüyorum
Z

Zeynep O. ..

12 Haziran 2026 21:02
Bugün bizde aynı durumdayız. 1 haftadır burun akıntısı hırıltı tıkanıklığı vardı akıntı kaldi geriye. Bugün de 8 kere tuvaletini yaptı ishal şeklinde az az ama bebeğim 8 ay 1 haftalık. Az önce dişlerini kontrol ettiğimde dişin ucu gorunuyor gibi tam anlayamadım ama bişe vardı. Acaba dişten mi kaynaklı yoksa usuttu mu diye düşünmeden edemiyorum bende
A

Aşkın

Premium Üye
13 Haziran 2026 17:43
ben gunde sadece 1 kere 1 ml verıyorım nasıl yani 1 ml 10 keremi damlatcam?
E

Ezgi ..

23 Haziran 2026 17:03
Merhaba durumu nasıl aynı durumu yaşadim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir