İdrar Rengi (lütfen Yardım)
69 görüntüleme

Döne S. ..
13 Ağustos 2025 04:47
Bebeğim bir haftadır aşırı sıvı kaybetti. Emzirme sıklığımı arttirdim ama sütüm çok az geliyor sağıp verdim bir gün boyunca ve çok az çıktı. Günde 400-500ml içiyor.
5 aylık bebeğim. İdrar rengi turuncu ve kahverengiye yakın. Salya akıntısı kesildi. Su mu vermeliyim bilmiyorum lütfen fikir verin çok üzülüyorum.
5 aylık bebeğim. İdrar rengi turuncu ve kahverengiye yakın. Salya akıntısı kesildi. Su mu vermeliyim bilmiyorum lütfen fikir verin çok üzülüyorum.

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
13 Ağustos 2025 05:07
Formül mama başlamanız gerekebilir
E
Esma E. ..
13 Ağustos 2025 05:07
Sıvı kaybı neden oldu ishal miydi

Hanife A. ..
13 Ağustos 2025 06:08
Benim doktorum 5 aylık iken su verebilirsin havalar çok sıcak vücudu susuz kalmasına demişti..ama mesela beş çay kaşığı falan
N
Nurten
13 Ağustos 2025 06:09
Normal emzirmeye devam edip emzirdikten sonra bebek hala açlık belirtisi verince, talep edince formül mama ile takviye yapın. Ancak tabi bu süreci en iyi doktorunuz size söyleyecek ve öneride bunulacaktır. Havalar çok sıcak malesef ve bebeklerde bundan fazlasıyla etkileniyor. Sizde bol bol su için lütfen ve bebeğinizin beslenme durumunu mutlaka doktorunuzla paylaşın.
D
Damla a.
13 Ağustos 2025 06:44
Su verebilirsiniz bebeğiniz 5 aylık yenidoğan değil ki. Havalar çok sıcak yazık bebişlere doktor önerisiyle ben 3. Ayda başladım vermeye idrarı turunculaşmıştı
D
Damla a.
13 Ağustos 2025 06:46
Bebeğinizin gelişimi iyiyse sütün yetip yetmediginide dert etmeyin lütfen bende bebeğim doymuyo gibi hissediyorum ama tartıda güzel çıkıyor aç olduğunda mamayı içiyor yoksa 1 ölçek bile iciremiyorum