İdrar Kokusu

83 görüntüleme
H

Hacer P.

3 Ağustos 2025 20:50
5aylık kızım, geceleri çişi çok yoğun kokuyor ama gündüz öyle değil neden acaba? Uzun zamandır böyle 2-3 aydır
Zeynep S. Ö. .

Zeynep S. Ö. ..

3 Ağustos 2025 21:02
İdrar yolu enfeksiyonu ve ya su az tüketimden kaynaklanıyor olabilir kokulu idrarda doktora götürmenizde fayda var
H

Hacer P.

3 Ağustos 2025 21:19
Bezi dopdolu olsada yine kokulu oluyor :( yani beslenme azlığı olduğunu düşünmüyorum
H

Hacer P.

3 Ağustos 2025 21:20
Ama gündüz kokmuyor o yüzden enfeksiyon değildir diye götürmedim doktora
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

3 Ağustos 2025 21:30
Uzun süre değiştirmiyoruz geceleri, ben öyleyim yani sabaha kadar bekletirim kaka yapmadığı sürece. Sabah da beklemiş idrar bez ile birlikte sıcakları da düşününce kokuyor tabi. Bez markası da farkediyor, ilk bebeğimde görmüştüm bu durumu. Bazı bez markaları daha yoğun koku yapıyor çiş uzun süre beklediğinde
E

Esra K.

3 Ağustos 2025 21:50
Doktora muayene ettirmenizi tavsiye ederim. Aynı problemi bende yaşadım 6 aylık bebeğim. devlet hastanesindeki doktor sıcaklardan kaynaklandığını su takviyesi yapmami söyledi. Farklı bi problem için özel hastaneye gittiğimde doktor bey direkt bezindeki kokuyu aldı ve idrar testi istedi. İdrar sonucu ise dirençli enfeksiyon olduğunu gösteriyordu. 6 gün boyunca iğne yaptırdık. Zor bi süreçti ihmal etmeye gelmiyor maalesef
H

Hacer P.

4 Ağustos 2025 04:11
En iyisi doktora gitmek evet. Teşekkür ediyorum çok sağolun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir