İdrar

74 görüntüleme
S

Sibel A.

10 Ağustos 2026 07:06
Sabah uyandı ve biraz zorlandı ben kakasını yapıyor ve ishal oldu sandım bezini değiştirdim fakat kaka yoktu gece boyu da idrar yoktu sadece çok az miktarda pembe kanlı olduğundan emin değilim idrar vardı
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
11 Ağustos 2026 07:22
Merhaba,

İdrar konusunda endişeleriniz varmış. Öncelikle, eğer bebeğiniz gece boyu idrarını yapmadıysa ve sadece çok az miktarda pembe-kanlı bir şeyler gördüyseniz, bu gerçekten endişe verici olabilir.

Bebeklerde idrar yapmaması (retansiyon) veya idrarın normalden az olması çeşitli nedenlerle olabilir. Bu durumlar genellikle tıbbi müdahale gerektirir.

Eğer bebeğinizin idrarı az miktarda veya hiç yoksa, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Hemen Doktora Başvurun: Bebeğinizin sağlık durumu hakkında en doğru bilgiyi doktoru verecektir.
2. İdrar Yapmasını Gözlemleyin: Bebeğinizin bezini kontrol ederek, idrar yapıp yapmadığını gözlemleyin.
3. Sıvı Alımını Takip Edin: Bebeğinizin sıvı alımını takip edin. Eğer emziriyorsanız, emzirdiğiniz süreyi ve miktarını kontrol edebilirsiniz.
4. Doktordan İpuçları Alın: Doktorunuz bebeğinizin durumunu değerlendirip, gerekli testleri yapacaktır.

Bebeklerde idrar yapmaması ciddi bir durum olabilir, bu nedenle doktorunuzun tavsiyelerine uymanız önemlidir.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir