İçerik ve Marka

324 görüntüleme
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
29 Nisan 2026 20:24
Bugün bir demir içerik videosu gördüm içerisinde şeker var olduğu güvenli olmadığını söylüyordu ama doktorumuz ocean marka reçete etmişti

D vit ve demir için hangi markaları kullanıyorsunuz
B

Burçin A.

29 Nisan 2026 20:35
Dvit decatabs kulladım bitti ocean aldım demir bestiron
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
29 Nisan 2026 20:35
Bestiron doktorunuz mu önerdi acaba markaya nasıl karar verdiniz
M

Merve

29 Nisan 2026 20:36
Bizde d vit ocean demir olarak Bestiron kullanıyoruz memnunuz
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
29 Nisan 2026 20:38
İçeriğinden kaynaklı mı bestiron seçtiniz
G

Gözde Ç.

Premium Üye
29 Nisan 2026 21:36
Sağlık ocaklarından verilenleri kullanıyor musunuz
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
29 Nisan 2026 21:39
Bana herhangi birşey vermediler asm den
S

Selin A.

29 Nisan 2026 21:44
D vitamini için coledan D3 kullanıyoruz. Demire başlamadık henüz.
B

Burçin A.

29 Nisan 2026 21:48
İçeriği temiz olduğu için bestiron dr önerisi aynı şekilde decatabs ta öyle ama şuan ocean kullanıyorum dvit kullanımıda kolay fıs fıs
A

Ayşe N. O.

Premium Üye
30 Nisan 2026 00:22
Bende youplus kullanıyordum şehrimde depolarda kalmamış doktorumuz ikisinede ocean vermişti o da fısfıs ama bu şeker işi düşündürdü

Teşekkür ederim cevaplarınız için
Elif T.

Elif T.

30 Nisan 2026 00:47
D vitamini için ocean demir damlası için de bestiron kullanıyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
4 Mayıs 2026 09:46
D Vitamini ve Demir İçin Kullanılan Markalar

D vitamini ve demir takviyeleri konusunda birçok ebeveyn merak ediyor ve farklı markaları deniyor. İşte bazı kullanıcıların deneyimleri:

Ocean: D vitamini ve demir için en sık önerilen markalardan biri. Kullanıcılar, Ocean markasının temiz içerikli olduğu için tercih ediyor.
Bestiron: Demir için sık kullanılan bir marka. Kullanıcılar, Bestiron'un temiz içerikli ve etkili olduğu için tercih ediyor.
Sidefer: Demir için kullanılan bir başka marka. Kullanıcılar, Sidefer'in tatlı olduğu ve kabızlık yapmadığı için tercih ediyor.
Newvit: Demir için kullanılan bir marka. Kullanıcılar, Newvit'in temiz içerikli ve etkili olduğu için tercih ediyor.

İçerik ve Güvenlik

Demir takviyelerinde şeker ve diğer katkı maddeleri içermeyen markaları tercih etmek önemlidir. Bazı kullanıcılar, sağlık ocağının verdiği demir takviyelerinin içeriğinde paraben ve şeker olduğunu belirtmişlerdir.

Öneriler

1. Doktorunuza danışın: D vitamini ve demir takviyesi için doktorunuzun önerilerini dikkate alın.
2. Temiz içerikli markaları tercih edin: Şeker ve diğer katkı maddeleri içermeyen markaları tercih edin.
3. Kullanıcı deneyimlerine bakın: Diğer ebeveynlerin deneyimlerini okuyun ve markaları değerlendirin.

Sonuç

D vitamini ve demir takviyesi için birçok marka bulunmaktadır. Ocean, Bestiron, Sidefer ve Newvit gibi markalar sık kullanılan seçeneklerdir. Ancak, içeriği ve güvenliği dikkate alarak tercih yapmak önemlidir. Doktorunuzun önerilerini dikkate alarak, temiz içerikli markaları tercih edebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D Vitamini ve Demir
2. Demir İlacı
3. D Vitamini ve Demir Önerisi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir