İçe Basma

134 görüntüleme
Merve Ş.

Merve Ş.

9 Temmuz 2026 23:38
Merhaba kızım 3 yaşına girecek ama sol ayağı içe basıyor ayakkabısına da dikkat ettim alırken ortapedi Dr da götürdüm 6 yaşına kadar normal dedi ama içime sinmiyor . Sanki daha fazla arttı ve bacağı da yamuk durmaya başladı. Bu problemi yaşayan varmı acaba nasıl bir yol izlemeliyim
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Temmuz 2026 23:45
Bende bugün sosyal medyada gördüm ortopedik ayakkabılar 6 yaş öncesi önerilmiyormus zaten başka bı doktora götürün belki o farkli bir yol önerebilir iki çocuğum var ikisinde de bu durumu yaşamadım ama kendimde yaşadım hatta 16 17 yaşlarım da bu durum vardı içe basardım giydiğim ayakkabı belli olurdu sonrasında düzeldi mesala kendimde daha kalitelidir ortapedik ayakkabı kullandım geçti mesala
Merve Ş.

Merve Ş.

9 Temmuz 2026 23:48
Ben Osman hocanın önerdiği ayakkabilari tercih ettip hep bir ara terlik giydi yaz ayı olduğu için ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum. Şimdi daha rahat bir ayakkabı aldım insalalh o daha iyi gelir kızım için. Mesajınız için çok teşekkür ederim ❤️
M

Mine H.

10 Temmuz 2026 00:28
merhaba benim oğlumda da var içe basma iki yaşında şuan henüz bir gerileme yok benimde içim hiç rahat değil ama bir çok test yaptık bir şey çıkmadı bekliyoruz hala ayakkabıya da dikkat ediyorum
Ç

ÇK

12 Temmuz 2026 10:40
Merve Şahin
Ben Osman hocanın önerdiği ayakkabilari tercih ettip hep bir ara terlik giydi yaz ayı olduğu için ondan olmuş olabilir diye düşünüyorum. Şimdi daha rahat bir ayakkabı aldım insalalh o daha iyi gelir kızım için. Mesajınız için çok teşekkür ederim ❤️
Hangi ayakkabıları önerdi marka model verdi mi acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir