İburamin Zero

56 görüntüleme
G

Gamze

27 Aralık 2025 23:10
Oğlum 5 yaşına girecek öksürüyor ve burun akıntısı var iburaminzero veriyorum daha yeni bir video gördüm bu ilaç zararlıymış bu doğru mu
R

Rabia Ş.

27 Aralık 2025 23:26
Merhaba eczacı olarak cevap veriyorum. Her ilaç doğru kullanılmadığında veya gereksiz kullanıldığında zararlıdır. Eğer bebeğinizin ateşi, ağrısı ve burun akıntısı gibi semptomları varsa ve bu ilaca karşı bir alerjiniz yoksa kullanabilirsiniz. Fakar bu ilaç bir öksürük ilacı değildir. Sadece grip nezle gibi solunum yolları hastalıklarının semptomlarını iyileştirir. Bu ilacı kullanmadan da hastalık semptomları iyileştirebileceğiniz gib bu ilacı kullanmanızın şart olduğu durumlarda mevcuttur. Buna tamamen bebeğe göre doktor karar verir. İçerisindeki maddeler bu yaş gurubunda olan kilosu aşırı düşük olmayan sağlıklı bebek ve çocuklar ( karaciğer böbrek rahatsızlıkları gibi özel durumları olmayan) için uygundur. İnternetten ilaç bilgisi alınmaz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir