Huzursuzluk ve Uykuya Direnme

119 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

23 Şubat 2026 20:39
19 haftalık bebegimin tamamen huyu değişti önceden sabaha kadar uyuyan bebeğim artık direniyor geceleri ve hep emerek uyumak istiyor çok salyasi akıyor ve genelde huysuz geçecek mi bu günler kizlar yaşayan varmı vallahi takatim kalmadı 😞
S

Seval Y.

23 Şubat 2026 20:44
25. Haftadayiz bebegim tamamen değişti. Ağlamadan uykuya geçtiği tek bir uykusu yok. Meme de uyumak istiyor, meme veriyorum bu sefer memeyi istemeyip kendini geri atıyor. Salliyim kucakta diyorum aglama krizi esliginde yine kendini geri atıyor. Uyku saatleri gelecek diye içim kararıyor artik. Bende uyku eğitmeni ile gorusuyorum. Esimi ikna edebilirsem uyku egitimi alacagiz
Ebru K.

Ebru K.

23 Şubat 2026 20:52

Seval Yelken

25. Haftadayiz bebegim tamamen değişti. Ağlamadan uykuya geçtiği tek bir uykusu yok. Meme de uyumak istiyor, meme veriyorum bu sefer memeyi istemeyip kendini geri atıyor. Salliyim kucakta diyorum aglama krizi esliginde yine kendini geri atıyor. Uyku saatleri gelecek diye içim kararıyor artik. Bende uyku eğitmeni ile gorusuyorum. Esimi ikna edebilirsem uyku egitimi alacagiz

Geçecek elbet ama gerçekten çok yoruluyoruz ben en çok bebeklere üzülüyorum zaten çok ağlıyorlar
S

Seval Y.

23 Şubat 2026 20:55
Buradan yazanları gördükçe o umudumda tükeniyor. Geçen birisi 14 aylik bebeğinin uyumadığını yazmıştı, 2 yasinda uyumayan bile var o yazmıştı. Umut etmek istiyorum umarım zaman hızlı gecer
H

Hatice E.

23 Şubat 2026 21:08
Bizde 29. Haftadayız ve son 1 aydır huyu suyu değişti . Kucakta uyumak istiyor ve yatağına koyunca ağlayarak uyanıyor. Ama öğrenme sürecinde olduğu için değişen becerileri ile norma karşılıyorum. Kendi akli dengemi korumak içinde dua edip sabrediyorum 😂
Ş

Şeyda A.

23 Şubat 2026 21:16

Seval Yelken

Bizde 25. Haftadayız ve herşey değişti uyutamıyorum gece uyanıp uyumuyo sık sık kalkıyo
S

Seval Y.

23 Şubat 2026 21:24

Şeyda Arı

Bizde 25. Haftadayız ve herşey değişti uyutamıyorum gece uyanıp uyumuyo sık sık kalkıyo

Bizde bozulmalar hiç unutmuyorum yilbasi aksami başladı. Ama en kötüsü bu hafta yani 24 hafta itibari ile başlayıp devam eden aglama krizleri, uykuya direniyor agliyor avazı çıktığı kadar kendini omuzlarindan gövdesinden geri atıyor. 26. Haftada gelisim atağı var diyorlar ona ve dise bağlıyorum. Umarım kısa sürede gecer biraz olsun nefes aliriz
Ş

Şeyda A.

23 Şubat 2026 21:29

Seval Yelken

Bizde bozulmalar hiç unutmuyorum yilbasi aksami başladı. Ama en kötüsü bu hafta yani 24 hafta itibari ile başlayıp devam eden aglama krizleri, uykuya direniyor agliyor avazı çıktığı kadar kendini omuzlarindan gövdesinden geri atıyor. 26. Haftada gelisim atağı var diyorlar ona ve dise bağlıyorum. Umarım kısa sürede gecer biraz olsun nefes aliriz

Bizim de o zamanlar başladı ama son 3 haftadır çok yoğunlaştı ve 5 gün boyunca sabahladığımızı biliyorum zorlanmıştım 26. Hafta atağını daha önden başlayarak yaşıyoruz doktorumuz da dişe bağladı ama hiç belirti yok inşallah biran önce geçer de rahatlarız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir