Huzursuzluk Çığlık Atma

76 görüntüleme
B

Betül Ö.

10 Nisan 2026 00:35
Bebeğim 11 haftalık 3 gündür çığlık atarak ağlıyor kucağımda gezdirince susuyor arada bi susup tekrar çığlık atmaya başlıyor. 4 gün önce aşıları yapıldı. Gazı vardı fakat hiç bu kadar huzursuz etmemişti ve bu kadar gazı olmamıştı
S

Sema

10 Nisan 2026 00:38
Bebeğinizi en iyi siz anlarsınız. Üstten alttan gazı çıktı mı ? Diş 4. Ayda çıkanlar olabiliyor. Çığlık atmalar genelde o sebepten sizin bebeğiniz 3. Aynına girecek bilemedim?
B

Betül Ö.

10 Nisan 2026 00:39
Sema
Bebeğinizi en iyi siz anlarsınız. Üstten alttan gazı çıktı mı ? Diş 4. Ayda çıkanlar olabiliyor. Çığlık atmalar genelde o sebepten sizin bebeğiniz 3. Aynına girecek bilemedim?
Gazını çıkartıyor. Bi anlam veremedim bende bu haftalarda başına gelen var mı neden olur diye merak ettim. Diş için bende erken olduğunu düşünüyorum ama elleri hep ağzında
S

Sema

10 Nisan 2026 00:41
Betül Özdemir
Gazını çıkartıyor. Bi anlam veremedim bende bu haftalarda başına gelen var mı neden olur diye merak ettim. Diş için bende erken olduğunu düşünüyorum ama elleri hep ağzında
Genelde oral döneme geçiyorlar elleri tanıma vs yeni bir şey öğrendiklerinde oluyor bu durum. Hastalık vs yoksa normal bir durum gibi. Benim bebe de o haftalar aynıydı. Niye uyumuyor diyordum. Gazlıydı da benimki
B

Betül Ö.

10 Nisan 2026 00:44
Sema
Genelde oral döneme geçiyorlar elleri tanıma vs yeni bir şey öğrendiklerinde oluyor bu durum. Hastalık vs yoksa normal bir durum gibi. Benim bebe de o haftalar aynıydı. Niye uyumuyor diyordum. Gazlıydı da benimki
Ne kadar sürede geçti peki? Benim uyuyor çok şükür bağırırken sakinleştirip ayağımda sallıyorum anca öyle uyuyor
S

Sema

10 Nisan 2026 00:57
Betül Özdemir
Ne kadar sürede geçti peki? Benim uyuyor çok şükür bağırırken sakinleştirip ayağımda sallıyorum anca öyle uyuyor
Geçiyor tekrar başlıyor belli olmuyor ya 16. Haftada da olmuştu şu an diş çıkarma sürecindeyiz 2-3 gündür çığlıklı gecelerimiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir