Huzursuzluk Çığlık Atma
76 görüntüleme
B
Betül Ö.
10 Nisan 2026 00:35
Bebeğim 11 haftalık 3 gündür çığlık atarak ağlıyor kucağımda gezdirince susuyor arada bi susup tekrar çığlık atmaya başlıyor. 4 gün önce aşıları yapıldı. Gazı vardı fakat hiç bu kadar huzursuz etmemişti ve bu kadar gazı olmamıştı
S
Sema
10 Nisan 2026 00:38
Bebeğinizi en iyi siz anlarsınız. Üstten alttan gazı çıktı mı ? Diş 4. Ayda çıkanlar olabiliyor. Çığlık atmalar genelde o sebepten sizin bebeğiniz 3. Aynına girecek bilemedim?
B
Betül Ö.
10 Nisan 2026 00:39
Bebeğinizi en iyi siz anlarsınız. Üstten alttan gazı çıktı mı ? Diş 4. Ayda çıkanlar olabiliyor. Çığlık atmalar genelde o sebepten sizin bebeğiniz 3. Aynına girecek bilemedim?
S
Sema
10 Nisan 2026 00:41
Gazını çıkartıyor. Bi anlam veremedim bende bu haftalarda başına gelen var mı neden olur diye merak ettim. Diş için bende erken olduğunu düşünüyorum ama elleri hep ağzında
B
Betül Ö.
10 Nisan 2026 00:44
Genelde oral döneme geçiyorlar elleri tanıma vs yeni bir şey öğrendiklerinde oluyor bu durum. Hastalık vs yoksa normal bir durum gibi. Benim bebe de o haftalar aynıydı. Niye uyumuyor diyordum. Gazlıydı da benimki
S
Sema
10 Nisan 2026 00:57
Ne kadar sürede geçti peki? Benim uyuyor çok şükür bağırırken sakinleştirip ayağımda sallıyorum anca öyle uyuyor
Yükleniyor...