Huzursuzluk anneye aşırı bağlılık
100 görüntüleme
S
Seher S. ..
1 Haziran 2025 19:32
Hocam lütfen yardım edin canlı yayınlarınzda da çok sordum denkleşmedi. 7 aylık sürekli kucak istiyor uyku reddi sürekli ağlamaklı hastaneye götürüyoruz sorun yok dişleri henüz çıkmadı aylardır yoğun salya ilaç reddi giyinme reddi katı gıda reddi kafayı yemek üzereyim artık
F
Fatma S. ..
1 Haziran 2025 20:27
Bizde böyleyiz 6 aylık. Birde emzik tutmadı sadece memede sakinleşiyor o yüzden babası bile bakamıyor. Birde 3.5 yaşında kızım var o yüzden daha da zorlanıyorum. Asla uyumuyor uyumadığı için hep ağlıyor. Kim kucağına alırsa ben alana kadar ağlıyor buna babası da dahil. Diş sancısı için tetagil karanfil kürü herşeyi denedim. Gün içinde diş kaşıyıcıları soğutup veriyorum. Ne gündüz uyuyor ne gece. Artık uykusuzluktan başım dönüyor. Dişlerimi sıkmaya başladım artık.
B
Büşra D.
2 Haziran 2025 03:33
Diş etleri ağrıyordur illa ki sadece annede sakinleşmek istemesi çok normal anne kokusu anne kucağı en rahat gelen bizde öyeydik sürekli kucağımdaydı tek elimle yapardım her işi sadece bende huzurluydu sabırlı olun zamanla değişecek bebekler bizim istediğimiz gibi olamaz bilmedikleri bir dünya alışmaya çalıştıkları bir düzen tamamen yabancılar ve vücutları büyüyor gelişiyor onlar açısından düşünürsek çok zor tek bildikleri tek güvendikleri biz anneleriyiz öğrendikçe değişecek evet çok zor ama güzel anlarına odaklanın anın tadını çıkarın büyüdükten sonra geri gelmeyecek o anlar kucağa sığmamaya başladığında bile değişik oluyor annelik çok zor ama çok da güzel o güzel anlara odaklanın 💙