Huzursuzluk

134 görüntüleme
D

Dilan Ç.

20 Ağustos 2026 13:23
Bebeğim 10 aylık olucak bu 1 haftadır o kadar huysuz ki istiyor ki hep yanında olayım tuvalete bile gitmiyim 4-5 gün önce kafasında ateşi cıktı ama 38 dereceyi geçmedi 2 gün sürdü sonra ateş düşürücü ile geçti 1 tane dişi bile patlamadı hâlâ napıcamı şaşırdım artık
R

Rabia K. ..

20 Ağustos 2026 13:51
Hem diş hem de ayrılık kaygısı üst üste gelmiş sanki bizimde 10 aylık ayrılık kaygısı ile baş etmeye çalışıyoruz aynı durumdayim
D

Dilan Ç.

20 Ağustos 2026 13:54
Rabia K.
Hem diş hem de ayrılık kaygısı üst üste gelmiş sanki bizimde 10 aylık ayrılık kaygısı ile baş etmeye çalışıyoruz aynı durumdayim
Yanında otursamda mızmızlanıyor sizinkide öyle mi
R

Rabia K. ..

20 Ağustos 2026 13:55
Dilan Çağlar
Yanında otursamda mızmızlanıyor sizinkide öyle mi
Ay hiç sormayın kucağımda da dursa yine aynı hiç memnun edemiyorum ilgisini cekicek oyunlarla oyalamaya çalışıyorum mızmızlanmasın diye yada dışarı çıkarmaya çalışıyorum
D

Dilan Ç.

20 Ağustos 2026 13:58
Rabia K.
Ay hiç sormayın kucağımda da dursa yine aynı hiç memnun edemiyorum ilgisini cekicek oyunlarla oyalamaya çalışıyorum mızmızlanmasın diye yada dışarı çıkarmaya çalışıyorum
Biz gün içinde yapışık geziyoruz her gün küvetti doldurup oyun oynuyoruz dışarı çıkıyoruz ama bana mısın demiyor gerçekten memnuniyetsizlik hatsafa Allah yardımcımız olsun sizde desteksiz misiniz
R

Rabia K. ..

20 Ağustos 2026 14:02
Dilan Çağlar
Biz gün içinde yapışık geziyoruz her gün küvetti doldurup oyun oynuyoruz dışarı çıkıyoruz ama bana mısın demiyor gerçekten memnuniyetsizlik hatsafa Allah yardımcımız olsun sizde desteksiz misiniz
Benim annem gelip ilgileniyor ama durmuyor yine benim paçamdan ayrılmıyor bütün gün dediğiniz gibi yerimde durmuyorum ekran vermemek için herşey deniyoruz sabır ve kolaylıklar diliyorum sizede
H

Hatice N. ..

20 Ağustos 2026 15:32
Demek ki herkesin ki aynı durumda sizin gece gündüz fark etmeksiniz uykularda bozuldu mu
D

Dilan Ç.

20 Ağustos 2026 15:42
Hatice Nur
Demek ki herkesin ki aynı durumda sizin gece gündüz fark etmeksiniz uykularda bozuldu mu
Uyumaya direniyor o inat ettikçe ben daha inat ettim :) bozulmadı şükür 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir