Huzursuzluk
98 görüntüleme
B
Burcu Ö.
18 Şubat 2026 09:24
bebeğim 2.5 aylık uykuya dalamamakla beraber aşırı derecede yüzünü elleriyle ovalıyor ayrıca gündüzleri meme reddi var sağıyorum geceleri alıyor ama benim gibi durumu yaşayan var mı acaba bilgi alabilir miyim nasıl bi yol izlediniz sizler ?
İ
İrem ..
18 Şubat 2026 09:42
Bizde aynı durumdayız çok büyük ihtimalle diş sancıları zuhur ediyor doktorumuz öyle söyledi meme reddi için 🥺 elleri için yarım kundak yapıyorum
B
Burcu Ö.
18 Şubat 2026 11:38
Bizde aynı durumdayız çok büyük ihtimalle diş sancıları zuhur ediyor doktorumuz öyle söyledi meme reddi için 🥺 elleri için yarım kundak yapıyorum
İ
İrem ..
18 Şubat 2026 11:50
tabiki çıkarması için çok erken ama sanırım bu sancılı sürecin ön hazırlıkları ❤️ diş için jel önerdi hatta doktorumuz şimdiden
M
Merve
18 Şubat 2026 13:01
tabiki çıkarması için çok erken ama sanırım bu sancılı sürecin ön hazırlıkları ❤️ diş için jel önerdi hatta doktorumuz şimdiden
İ
İrem ..
18 Şubat 2026 13:06
Diş çıkarma sürecinde bence uyuşturucu rahatlatıcı hic bir jel ilaç vs kullanmayın çünkü dis etlerini uyuşturdugu gibi bebegin yutmasi ile yutagi uyusturabilir Allah muhafaza yutak uyusursa cigere gidebilir yiyecekler banada böyle demisti doktor düşük bir ihtimal ama bence kötü birsey buzluğa pırasa kereviz sapı Havuç falan koyup eline verin 殺