Huzursuzluk

98 görüntüleme
B

Burcu Ö.

18 Şubat 2026 09:24
bebeğim 2.5 aylık uykuya dalamamakla beraber aşırı derecede yüzünü elleriyle ovalıyor ayrıca gündüzleri meme reddi var sağıyorum geceleri alıyor ama benim gibi durumu yaşayan var mı acaba bilgi alabilir miyim nasıl bi yol izlediniz sizler ?
İ

İrem ..

18 Şubat 2026 09:42
Bizde aynı durumdayız çok büyük ihtimalle diş sancıları zuhur ediyor doktorumuz öyle söyledi meme reddi için 🥺 elleri için yarım kundak yapıyorum
B

Burcu Ö.

18 Şubat 2026 11:38

İrem

Bizde aynı durumdayız çok büyük ihtimalle diş sancıları zuhur ediyor doktorumuz öyle söyledi meme reddi için 🥺 elleri için yarım kundak yapıyorum

Ama diş için daha çok erken değil mi diş etlerinde bi farklılık söz konusu evet üzerine bide verem aşısı yaptık çok zor ya sanki günler geçmiyor gibi 😟ama tabikisi evladının kokusu bakışı bi gülüşüyle tüm o stresi yorgunluğuda unutuyor insan 🥰
İ

İrem ..

18 Şubat 2026 11:50
tabiki çıkarması için çok erken ama sanırım bu sancılı sürecin ön hazırlıkları ❤️ diş için jel önerdi hatta doktorumuz şimdiden
M

Merve

18 Şubat 2026 13:01

İrem

tabiki çıkarması için çok erken ama sanırım bu sancılı sürecin ön hazırlıkları ❤️ diş için jel önerdi hatta doktorumuz şimdiden

Diş çıkarma sürecinde bence uyuşturucu rahatlatıcı hic bir jel ilaç vs kullanmayın çünkü dis etlerini uyuşturdugu gibi bebegin yutmasi ile yutagi uyusturabilir Allah muhafaza yutak uyusursa cigere gidebilir yiyecekler banada böyle demisti doktor düşük bir ihtimal ama bence kötü birsey buzluğa pırasa kereviz sapı Havuç falan koyup eline verin 🥰
İ

İrem ..

18 Şubat 2026 13:06

Merve

Diş çıkarma sürecinde bence uyuşturucu rahatlatıcı hic bir jel ilaç vs kullanmayın çünkü dis etlerini uyuşturdugu gibi bebegin yutmasi ile yutagi uyusturabilir Allah muhafaza yutak uyusursa cigere gidebilir yiyecekler banada böyle demisti doktor düşük bir ihtimal ama bence kötü birsey buzluğa pırasa kereviz sapı Havuç falan koyup eline verin 殺

Bende katılıyorum size zaten almadık sadece 2 aylık olmasına rağmen doktorun önerdiğini belirtmek istedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir