Huzursuzluk

96 görüntüleme
D

Dilek Ç. ..

25 Aralık 2025 19:28
Merhabalar benim kızım 7 aylık doğduğu günden berı sureklı huzursuzdu ozellıkle uyku saatı yaklaştıkça.daha fazla huzursuz oluyordu ılk doktorumuz gaz dedı her yolu denedık masajlar falan ama gecmedı sonra diş dedı dişlerın 2 tane çıktığında gecmedı yanı çözümbulamadık doktor muanesınde kulağınaagzına bırde belını ve göğsünüdınleyıp hersey normal dıyor ve gonderıyorlar ama uykusuzluk uykuya çok geç dalması sık uyanması benı de bebegımıde çok yordu ozellıkle bir test ıstesem bu ne olmalı sızce acaba başka gözden kaçırdığı bırsey mı var doktorumun .
B

Burcu

25 Aralık 2025 19:31
Benim bebeğimde 3aylık aynı durumdayım bu durumdan çok yıprandık artık
D

Dilek Ç. ..

25 Aralık 2025 19:34
Damla falanda kullandım hıcbır ıse yaramadı doktor normal dıyıp gönderiyor sureklı ama demekkı başka bırsey var teknoloji çok gelıstı artık su gaz sancı gıbı seylerın daha kolay anlaşılıp ona gore birseyler uygulanmalı .Bız anneler de bıraz rahat edıp annelıgımızın keyfını çıkartmak ıstıyoruz . Sürekli ağlayan huzursuz bir bebegı olan anneler benı çok ıyı anlar 🫂
B

Burcu

25 Aralık 2025 19:41
İnanın ben dışarı bile çıkartamıyorum. Her an huzursuz olucak ağlayacak diye gündüz uykusu hiç yok gece uyutana kadar canım çıkıyor onuda 2saatte 1 uyanıyor psikolojik olarak bitmiş durumdayım
D

Dilek Ç. ..

25 Aralık 2025 19:45
Senı çok ıyı anlıyorum benımkıde sadece göğsümde yatardı 5 ay sürdü . Canları sağolsun tabıkı hertürlu gecıyor yıpranan biz anneler oluyor . Umarım 🙏 doktorumuz bu konuda bir paylaşım yapar bizlerle 🩷 güzel anne içini ferah tut sabırlı ol 🩷
Z

Züleyha

25 Aralık 2025 19:53
Benim kızım da doğduğundan ve şu an iki yaşında ve hala aynı durumda uykuya geçemiyor çok huzursuz ve sürekli ağlıyor o kadar çok doktor gezdik ki yapmadığımız tarihi gitmediğimiz yer kalmadı en son bir tane doktor dedi ki bu çocuk böyle hiçbir sıkıntısı yok siz bunu kabullenin dedi biz kabullendik ama o kadar çok yıprandık ki ve hala aynı şekilde Devam ediyor sizi korkutmak için söylemiyorum tabii ki
E

Emine G. ..

25 Aralık 2025 19:54
Uyku saatlerini düzenlemeyi denediniz mi ? Biz de ilk 3 ay uyku saati düzenleyene kadar böyleydik. Saat tutup yatırmaya başladığımdan beri huzursuzlukları azaldı. Daha sakin bir bebek tabi hala var biraz ama ben de nefes aldım.
D

Dilek Ç. ..

25 Aralık 2025 19:58
Ama ben büyüdükçe rahatlayacağız umuduyla gün sayıyordum 😄😄😄 şaka bir.yana benim arkadaşımın da kızı böyleymiş suan 7 yaşında halada öyle🤦‍♀️ benim teorim şu huzursuz bebekler huzursuz ve zor gecem hamılelıkle alakalı . Nasıl yedıgımız ıctıgımız çocuğa yarıyorsa hıssettıklerımız mutsuzlıgumuz gergınlıgımız de bebeğe yansıyor 🩷 bu tamamen benim düşüncem .
D

Dilek Ç. ..

25 Aralık 2025 20:01
Aaa neler denedık bir bilsen yemesını masajını uykusunu hepsını saatlı yaptık .Almanya’da sana ebe verıyorlar çokseyı kontrol edipdestek olması ıcın bana 5ay destek verdi beraber denedık çokseyı gene aynı biraz düzelır gıbı oluyor Sonra ataktı diştiderken yine aynı . Recep ıvedıgın dedıgı gıbı bor gelı bir gıdıyı 😃
Yasemin K.

Yasemin K.

25 Aralık 2025 20:02
Ayına göre uyanıklık süresine dikkat etmek + birden uykuya götürmemek yani uykuya hazırlamak. Gaz sanıp bebekleri daha da huzursuz ediyor çoğu aile
L

Leyla E. A.

25 Aralık 2025 20:12
Aynı şeyleri birebir yaşıyorum doğduğunda beri ağlayan çığlık çığlığa bi erkek bebeğin var dediğiniz gibi sürekli normal deniyor özel de devlette aynı şeyi söylüyor ama bebeğim gün içinde sürekli ağlıyor derdi ne çözemiyorum delirecek gibş oluyorum evde tek başımaysam 😭
D

Dilek Ç. ..

25 Aralık 2025 20:30
Bakın ben 7 ayda herseyın saatını tutup ebeyle beraber uyku düzeni oluşturup öyle denedık masajlar uyku oncesı nınnı beyaz gürültü uykudan önce sessız sakın ortam tv tablat tlf zaten yasak arada muzık oda sakın ve bebekler ıcın olanı mamaların her markasını olmasada çok fazla degıstırdık ama 2 hafta kullanıp sonuca göre özel mamalar doktor tavsıyesıyle alınmıs mamalar neler neler sonra damlalar Birde burda yuvarlak küçücük tamamen doğal olan vıtamınler sakınlestırıcı etkısı olan seylerı denedık ılk doğduğunda yarım kundak çok hafıf sallama degil ama asagı yukarı seklınde uyutma yöntemi. Yanı uzun uzun soylemememın sebebi biz eksık yada yalnıs yaptığımız birsey yok sadece bazı bebekler uykuyu sevmıyor sancı yada gaz problemı geçcozuluyor sese dünyaya herseye geç adapte oluyor falan haaaa birde arabayla gezdırmeyıde denedım 😅 yanı demem o ki olmayınca olmuyor kızlar en ıyısı detaylı kontrol yaptırıp hersey ıyı çıktıdıye.sevınıp bu durumu kabullenmemız lazım çünkü çevremde çok fazla böyle anne var .ve hala yıl olmuş kaç ne teknolojilerle neler çözülüyor ama bu huzursuzluğa kesın bırsey soylenmıyor artık sen ne ad koyarsan.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir