Huzursuzluk

47 görüntüleme
Z

Zehra U.

21 Temmuz 2025 06:28
15 haftalık bir bebeğim var fakat hala aşırı huzursuz son zamanlarda sürekli elini ağzına sokuyor kendini keşfetmeye çalışıyor diye asla ayırmıyorum ama bazen krize girebiliyor ve hala uyku düzenimiz yok saatlerce sallamak zorunda kalıyorum ve uyuduğu zaman bile başından ayrılamıyorum ayrıldığım zaman sürekli uyanıyor ve emzik olmadan uykuya geçişimiz yok keza emziği attığı zaman da uyanıyor kolik bebek inanılmaz bir şekilde gaz sancıları çekiyoruz tükendim artık
Fatma U.

Fatma U.

Uzman Psikolog

21 Temmuz 2025 06:33
15 haftalık bebeğinizin sürekli huzursuzluğu, elini ağzına sokması, krizleri, düzensiz uyku ve gaz sancıları sizi haklı olarak tükenmiş hissettiriyor. Bu durum, bebeğinizin henüz kendini sakinleştirme ve duyusal uyaranları işleme kapasitesinin gelişmediğini gösterir. Sakinleştirici rutinler oluşturun, duyusal konfor sağlayın ve emzik bağımlılığını azaltmaya çalışın. Kendinize destek aramayı unutmayın. Eğer bu zorluklar devam ederse, altta yatan tıbbi nedenleri dışlamak veya duyusal regülasyon ve uyku danışmanlığı için bir çocuk doktoru veya gelişim uzmanına başvurmak çok faydalı olacaktır.
F

Fatma S. ..

21 Temmuz 2025 06:56
Diş ağrılarını hafifletin. Diş kaşıyıcıları soğutup verebilirsiniz. Tetagil kullanın. Mendili ıslatıp vermekte çok işe yarıyor. Osman hocanın karanfil kürünü de yapabilirsiniz. Gecenden zeytinyağının içine birkaç tane karanfil koyun sabaha kadar dursun. Damaklarına sürün.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir