Huzursuz Uyku /uykuda Dönme

137 görüntüleme
Gülcan A.

Gülcan A.

17 Temmuz 2025 20:53
Bebeğim 12. Ayını doldurmak üzere. Tatil için anneannesine geldik düşmesin diye yer yatağında yatırıyorum onu. Epey geniş bir alanı var. Ama buraya geldiğimizden beri aşırı bir dönme başladı uykusunda. Ama çok ciddi bir dönme sorunu. Asla huzurlu uykusu yok. Sürekli dönüyor derin uykuda değil bazen kalkıp yatağa oturuyor bazen ağlıyor. İki gecedir ağlayarak uyanıyor. Ve çoğunlukla yüz üstü uyumak istiyor. Benzer aylarda benzer şeyler yalayanlar oldu mu , neler önerirsiniz
Merve K. .

Merve K. ..

17 Temmuz 2025 21:46
Kendi yatağında yatmadığı için huzursuzluk yapıyor olabilir
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

17 Temmuz 2025 21:51
Çocukların küçük bedenleri için büyük yataklar uygun değil diye okumuştum aslında geniş alan onun daha huzursuz hissetmesine sebep olabilir. Ben battaniyeyi rulo yapıp biraz destek veriyorum sırtına ve karnına uyuturken alanı belli olunca daha huzurluyu hissediyor. Belki deneyebilirsiniz
Y

Yağmur K. ..

17 Temmuz 2025 22:12
Yattığı oda çok sıcak olabilir mi? Benim her iki çocuğum da ortam biraz sıcak olsun yarım saatte bir uyanırlar sürekli dönerler ve huzursuz uyurlar. Belki bu yeni ortamın sıcaklığı uygun değildir onun için?
E

Esra G.

17 Temmuz 2025 22:17
Benim de 15 aylık bebeğim hep öyle ama özellikle bazı dönemler bu durum zirve yapıyor diş çıkarmaya bağladım ben ve ortam sıcaklığına bende biraz yattığı yer daralsın çok dönemesin diye yastıklarla etrafını çeviriyorum
Gülcan A.

Gülcan A.

18 Temmuz 2025 01:50
Teşekkür ederim, bunları bir gözden geçireyim. Çok sıcak değil hatta sabaha karsı serin bile oluyor ama diş ve geniş alanın yarattığı huzursuzluk olabilir gerçekten.
Gülcan A.

Gülcan A.

23 Temmuz 2025 20:26
### arkadaşlar beşiğini babası getirdi , sürekli dönme ve sık uyanma azaldı. Hala bir iki ke uyanıyor ama bence o dişten. Beşiği geldiğinden beri dönme olayı ve dk başı uyanma bitti. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için belki yardımı olur diye paylaşmak istedim ##

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir