Huzursuz Bebek

206 görüntüleme
N

Nilay S.

3 Mayıs 2026 20:13
Bebeğim 3 ay 25 günlük. Son günlerde çok huzursuz, sürekli ağlıyor. Normalde kucakta susar, bazen kucak bile sakinleştirmiyor. Bir şey mi oldu diye endişeleniyorum. Bu durumu yaşayan var mı
K

Kardelen ..

3 Mayıs 2026 20:15
Tebrikler, 4. Ay atağındasınız 🥲 merak etmeyin eğer sebebi olmadan huzursuzlanıyorsa 4. Ay atağıdır diye düşünüyorum💁🏼♀️
E

Ece24

3 Mayıs 2026 20:21
4. Ay atağı 1-2 haftaya geçecektir merak etmeyin 😊
A

Ayse A.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 20:47
Benimde 4 ay 14 gunluk 50 gunluk oldu bir acti ağzını hic bitmiyor huysuzlugu az once banyo girdim babası sen buna nasil dayanıyorsun surekli agliyor diyor kucakta gezdirdim hic durmuyor diyor yok yani gerçekten cok yoruldum bitecek bu günler evet biliyorum ama resmen üstümden tir geçmiş gibi hissediyorum 殺﫠﫣
N

Nilay S.

3 Mayıs 2026 21:22
Ayse Alan
Benimde 4 ay 14 gunluk 50 gunluk oldu bir acti ağzını hic bitmiyor huysuzlugu az once banyo girdim babası sen buna nasil dayanıyorsun surekli agliyor diyor kucakta gezdirdim hic durmuyor diyor yok yani gerçekten cok yoruldum bitecek bu günler evet biliyorum ama resmen üstümden tir geçmiş gibi hissediyorum 殺﫠﫣
Valla benim eşim de işe gidince dinleniyorum ben diyor 😂 geçici dönem tabii ki ama cidden çok zorluyor
N

Nehar K.

3 Mayıs 2026 21:57
4.5 ay oldu yeni yeni düzelmeye başladı derken [19.hafta](19.hafta) atagi geldi :))) çareyi uyku aralıklarına dikkat etmekte buldum. uyandıktan 1 buçuk ya da 1.45 dk sonra uyumuş olsun. Zaten yarım saat alt değiştirme ve emmeyle geçiyor. Bi de kucakta uyku istiyor yapışık gezdik biz, hala geziyoruz bakalım ne olacak
N

Nilay S.

3 Mayıs 2026 21:59
Nehar Kara
4.5 ay oldu yeni yeni düzelmeye başladı derken [19.hafta](19.hafta) atagi geldi :))) çareyi uyku aralıklarına dikkat etmekte buldum. uyandıktan 1 buçuk ya da 1.45 dk sonra uyumuş olsun. Zaten yarım saat alt değiştirme ve emmeyle geçiyor. Bi de kucakta uyku istiyor yapışık gezdik biz, hala geziyoruz bakalım ne olacak
Direniyor uyumaya uyuyamayınca iyice sinirleniyor hiç uyuyamıyor. Ben de takip edeyim bir şekilde uyutayım, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Emel C.

Emel C.

3 Mayıs 2026 22:07
Nilay S
Direniyor uyumaya uyuyamayınca iyice sinirleniyor hiç uyuyamıyor. Ben de takip edeyim bir şekilde uyutayım, çok teşekkür ederim tavsiyeniz için
Takip için uygulama kullanıyorum ben ismi UYUDU çok faydasını gördüm tavsiye ederim
A

Ayse A.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 22:11
Nehar Kara
Bende tavsiyenize uyayım aslinda uymaya çalışıyorum ama 7 yasinda kizim var ev işleri olmuyor mutlaka bir yerde patlak veriyor
N

Nehar K.

3 Mayıs 2026 22:17
Ayse Alan
Bende tavsiyenize uyayım aslinda uymaya çalışıyorum ama 7 yasinda kizim var ev işleri olmuyor mutlaka bir yerde patlak veriyor
Burada babaya iş düşüyor. En azindan bazı işleri o üstlenirse size de çocuk için vakit kalır.
N

Nehar K.

3 Mayıs 2026 22:21
Nilay S
Evet çok fena oluyor. Çığlıklar atıyor emmeyi reddediyor. En son yatırıp emziriyorum kucakta almıyor. Egil kalk eğil kalk. Saatlere dikkat edince kucakta almaya başladı. Kucagimda uykuya girdi. ağlamasından iyidir deyip ayakta uyutuyorum oturmama izin yok sakinleşene kadar :)))
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir