Huzursuz

148 görüntüleme
N

Nazlı A.

29 Temmuz 2026 23:34
Bebeğim 4.5 aylık çok huzursuz uyanarak ağlıyor gece gündüz uykusu nerdeyse yok direniyor devamlı uykuya elleri devamlı ağzında bilmiyorum Dr götürdüm diş granülleri için erken olduğunu söyledi anlamadım artık napcam ya ellerini boğazına kadar sokuyor öğürğypr
Damla B.

Damla B.

29 Temmuz 2026 23:38
Sütünüzü dondurup verin soğuk soğuk ağrısına iyi gelir. Diş kaşıyıcıları deneyin. En az 5 6 tane farklı aldım ben bazen çok seçici oluyorlar.

4 ay başlı başına uykuda problemli bir ay. Umarım en kısa sürede atlatır siz de rahatlarsınız
N

Nazlı A.

29 Temmuz 2026 23:39
Maalesef mama içiyor emzirmiyorum evde 6 tane diş kaşıyıcı var fakat asla istemiyor eline geçirilen eldivenlerdense aldım 1 ay sonra tatil planımız var bu gidişle nasıl olucak bilmiyorum
Damla B.

Damla B.

29 Temmuz 2026 23:42
Nazlı Avcı
Maalesef mama içiyor emzirmiyorum evde 6 tane diş kaşıyıcı var fakat asla istemiyor eline geçirilen eldivenlerdense aldım 1 ay sonra tatil planımız var bu gidişle nasıl olucak bilmiyorum
Mamayı dondurup verebilir misiniz emin değilim yanlış bilgi vermek istemem isterseniz bunu biraz araştırın.

Ağız mendilini ıslatıp biraz soğutup onu verin cok cok emsin o da iyi gelir belki
B

Büşra

30 Temmuz 2026 00:08
Benim oğlumda tam 5 ay 2 günlük abisine tam 4 aylıkken çıkarmıştı ama küçüğümüz de halen daha bir çıkıntı yok. Benimki de çok huysuz bazen gündüz neredeyse hiç uyumuyor bazen gece neredeyse hiç uyumuyor ve salyalarımız ise yaklaşık 2 aydır devam ediyor elini sizin de dediğiniz gibi ağzına götürüyor parmaklarını hem hızla emiyor hemde öğürüyor beklemedeyiz ben granül kullanmadım büyük oğluma buna da kullanmayı çok düşünmedim ama geçen gün bir tarif gördüm yapınca yorumu revize ederim. 200 ml zeytinyağının içine 6-7 tane karanfil atıp bir gece dinlendirdikten sonra sürüyormuşlar - denemedim! ama çokça yorum gördüm - dilerseniz sizde araştırın şimdiden kolaylıkla çıkarmasını temenni ederim ☺️
L

Leyla Y.

30 Temmuz 2026 00:54
Benim bebeğimde 4 buçuk aylık sürekli uyanıyor ağlıyor kucaktan inmek istemiyor eli sürekli ağzında doktora götürdüm 4. Ay atağı dedi. Uyumayı unuttum desem yeridir
N

Nazlı A.

30 Temmuz 2026 01:05
Büşra
Benim oğlumda tam 5 ay 2 günlük abisine tam 4 aylıkken çıkarmıştı ama küçüğümüz de halen daha bir çıkıntı yok. Benimki de çok huysuz bazen gündüz neredeyse hiç uyumuyor bazen gece neredeyse hiç uyumuyor ve salyalarımız ise yaklaşık 2 aydır devam ediyor elini sizin de dediğiniz gibi ağzına götürüyor parmaklarını hem hızla emiyor hemde öğürüyor beklemedeyiz ben granül kullanmadım büyük oğluma buna da kullanmayı çok düşünmedim ama geçen gün bir tarif gördüm yapınca yorumu revize ederim. 200 ml zeytinyağının içine 6-7 tane karanfil atıp bir gece dinlendirdikten sonra sürüyormuşlar - denemedim! ama çokça yorum gördüm - dilerseniz sizde araştırın şimdiden kolaylıkla çıkarmasını temenni ederim ☺️
Dr daha erken olduğunu söyledi birşey önermedi ama haftaya tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir