Huzursuz

73 görüntüleme
F

Fatma S.

20 Şubat 2026 19:48
Bebeğim 6 ay 27 günlük bir haftadır bambaşka birine dönüştü resmen. Çok huysuz sürekli ağlıyo bişey istemiyor memeyi eskisi gibi emmiyor ek gıda pek yemiyor. Yere bırakınca ağlıyo bırakıp başka odaya geçince ağlıyo. Bu durumda olan varmı Nasıl başa çıktınız
A

Ayşe G.

20 Şubat 2026 20:20
7 ay 11 günlük benimki de aynı durumda, dişi çıkıyor o yüzden çok huysuz, eskiden kucakta kalmayı çok umursamazdı şimdi yapışık gezmek istiyor yine de ağlıyor. Dişi için tetagil kullanıyorum gece o biraz rahatlatıyor gündüz de hava iyiyse dışarı çıkarmaya çalışıyorum dışarıda huzursuzluğunu unutuyor daha keyifli oluyor
Nurdan G.

Nurdan G.

20 Şubat 2026 20:39
6ay 13 günlüğüz ve sürekli kucak istiyor herşeyden çabuk sıkılıyor sürekli ağlıyor ve en en önemlisi uykusuzluk gündüz 2 uyku yarım saatlik gece 11-12 arası uykuya geçiyor zor bela onda da sabaha kadar yarım saatte bir kalkıp emip devam ediyor destekçim olmasına rağmen çok yoruldum (ama gözümün içine bakıp bir gülümsüyor bu yakındığım herşeyi o dakka unutuyorum olsun be oğlum diyorum ) Annelik = Delilik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir