Huzursuz

66 görüntüleme
Z

Zk

7 Ağustos 2025 11:30
kızım 100 günlük ve bir aydır el emmesi vardı ama artık bu çiğnemeye dönüştü salyası artmaya başladı ve gerçekten aşırı huzursuz çok ağlıyor ne kucakta ne beşikte hiçbir yerde durmuyor zar zor gündüz uykusuna yatırıyorum o da kısa zTen 2 3 saatte bir en fazla 30 dk arada da ağlayarak uyanıyor ve emzikle geri uyuyor acaba diş sancıları mı ya da atak haftası yüzünden mi eğer dişse oba göre önlemimi alayım
B

Betül E.

7 Ağustos 2025 11:40
Bizde aynıyız ya gerçekten neyi var anlamıyorum çok huzursuz doktora gideceğim böyle giderse
Z

Zk

7 Ağustos 2025 11:41
aynen ben de artık randevu almıştım haftaya az kilo aldığı için ama bu gidişle öne çekip bu yüzden götürücem doktora
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

7 Ağustos 2025 11:56
3.-4. Aylar diş hazırlığının sürecinin başladığı zamanlar bundan kaynaklı huzursuzluk olabilir
Ş

Şeyda B.

7 Ağustos 2025 12:05
Hem 4.ay atağı hem diş hazırlığı olabilir ama muhtemelen 4.ay atağı uykuda gerileme ağlatarak uyanma zor uykuya dalma anneye olan düşkünlüğün artması kucak isteme hepsi çok çok normal biz yaklaşık 3haftadır böyleyiz bebeğim 4buçuk aylık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir