Huzurlu Memeyi İtme

83 görüntüleme
S

Sümeyye Y.

26 Haziran 2025 04:20
Merhaba , meme reddinden ziyade 15-20 saniye emip kendini ağlamadan geriye doğru atıp tekrar memeyi tutuyor. Her emme de mutlaka yapıyor ilk birkaç dakika normal emip sonralarda emip ayaklarından kendini geriye fırlatıyor ancak ağlama ve memeyle kavga olmadan sonra tekrar tutup devam ediyor sebebi ne olabilir ?
S

Sümeyye Y.

26 Haziran 2025 04:21
Ayrıca bebeğin günlük süt ihtiyacını nasıl anlayabilirim ne kadar içmeli ?
H

Hena K.

26 Haziran 2025 20:30
Bendede oluyor aynısını bazende sinirliylen o 10 saniyeyi bile tutmuyor ne yapmam lazım bilmiyorum emzikten kaynaklı meme reddi diyorlar ama anlamadım
E

Erva A.

26 Haziran 2025 20:33
benim bebeğimde gaz sorunu olduğunda o şekilde bırakıp bırakıp geri tutuyordu. sizin bebeğiniz de küçükse öyle bir sıkıntı olabilir. emerken ara vererek gazını çıkartmayı deneyin derim. Ayrıca aç olduğunda ağlar bebekler özellikle ilk 2 haftada, başlarda 30 ml mide kapasitesi ikinci ayda 60-80 sonrasında 120-150. sütünüzü sağarak ölçüm yapabilirsiniz. bebeğinizin kilo alıp almadığından anlayabilirsiniz veya çişli bez sayısını takip edebilirsiniz. günde dolu şekilde 6-7 çişli bez alıyorsanız doyuyordur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir