Huysuzluk

142 görüntüleme
K

Kübra Y. ..

28 Temmuz 2026 12:13
Oğlum 14 aylık 1 yaşına girdiğinden beri sürekli ağlıyor gün içinde sebepsiz yere huzursuz diş çıkarsa da huzursuz çıkarmasa da ben evin içinde yürürken bile ağlıyor sabit bir yerde duruyum istiyor ağlamaktan gözleri şişiyor dışarı çıktığı zaman bu hallerinden eser kalmıyor benden bağımsız gidiyor geziyor yürüyor ama eve girdiğimiz an devam ediyor bide banyo yapınca sakinliyor bu durumu yaşayan oldu mu öneriniz var mı ne yapmam gerekiyor
C

Cansu ..

28 Temmuz 2026 13:25
Daha yazının başında keşke dışarı çıkartsanız diye düşündüm sizde aynısını yazmışsınız maalesef erkek çocukları evde olmuyor mutlaka biz Her gün dışarıdayız başka şekilde enerjisini atamıyor huzursuz oluyorlar. Sabah ayrı öğlenden sonra ayrıca dışarı çıkıyoruz
S

Sevtap N.

28 Temmuz 2026 13:29
Biz de 14 aylık olacağız yakında, 1 yaşına girdiğinden beri hep mız mız, ağlasa da rahatlasam diye düşünüyorum ama ağlamıyor da hep huysuz ve mız mız, ne yemek yapabiliyorum ne de bulaşık yıkayabiliyorum . Elimden geldiğince dışarı çıkarmaya çalışıyorum, markete götürmek bile beni biraz olsun rahatlatıyor.
K

Kübra Y. ..

28 Temmuz 2026 13:29
Cansu
Daha yazının başında keşke dışarı çıkartsanız diye düşündüm sizde aynısını yazmışsınız maalesef erkek çocukları evde olmuyor mutlaka biz Her gün dışarıdayız başka şekilde enerjisini atamıyor huzursuz oluyorlar. Sabah ayrı öğlenden sonra ayrıca dışarı çıkıyoruz
Ben de her gün çıkarıyorum mutlaka havanın çok sıcak olduğu zamanlar evde havuz dolduruyorum onunla oynuyor ama bunlar bittiği zaman kıyameti koparıyor sürekli bir şeyler yemek istiyor veriyorum fırlatıyor ben anlamadım ne yapmak istiyor derdi ne
K

Kübra Y. ..

28 Temmuz 2026 13:30
Sevtap N.
Biz de 14 aylık olacağız yakında, 1 yaşına girdiğinden beri hep mız mız, ağlasa da rahatlasam diye düşünüyorum ama ağlamıyor da hep huysuz ve mız mız, ne yemek yapabiliyorum ne de bulaşık yıkayabiliyorum . Elimden geldiğince dışarı çıkarmaya çalışıyorum, markete götürmek bile beni biraz olsun rahatlatıyor.
Maalesef ben de öyleyim benimki ağlamayı çok güzel beceriyor salya sümük ağlıyor burnunu silince tekrar krize giriyor hiç böyle değildi o kadar uyumlu bir çocuktu ki 1 yaşına girince çocuğumu tanıyamaz oldum
C

Cansu ..

29 Temmuz 2026 10:19
Kübra Yılmaz
Ben de her gün çıkarıyorum mutlaka havanın çok sıcak olduğu zamanlar evde havuz dolduruyorum onunla oynuyor ama bunlar bittiği zaman kıyameti koparıyor sürekli bir şeyler yemek istiyor veriyorum fırlatıyor ben anlamadım ne yapmak istiyor derdi ne
Kübra hanım hepsi aynı bırakın tek başına oynamaya teşvik edin sabırlı olun süreç bizim için zor olduğu kadar çocuklarımız içinde zor beyin gelişiyor ve onlarda ne yapacaklarını bilemiyorlar gerçekten zor sabır diliyorum. Ek olarak oyuncakları çok fazlaysa hepsini kaldırıp tek verebilirsiniz. Kitap okumak iyi geliyor regüle oluyorlar bunu deneyebilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir