Huysuzluk
136 görüntüleme
E
Elmas G.
23 Haziran 2025 19:42
2,5 aylık bebeğim var akşam saatlerinde katılarak ağlamaya başlıyor, bir süre susup tekrar başlıyor, 5 dakikalık uykuları var geceye kadar böyle devam ediyor yaşayan var mı önerisi olan var mı
B
Betül B. ..
24 Haziran 2025 18:23
Temas durumunuz nasıl, bebek her daim anne kokusunu arar gaz açlık durumu yoksa büyümeden kaynaklı uyku bozuklukları olabilir benim bebeğimde durup dururken ağlıyor beşiğinde anlam veremiyorum o an kendi kendime ya yanlız hissediyor diyorum ya da düş görüyor gibi hissediyorum. Siz annesiniz hislerinizi dinleyin ☺️
E
Elmas G.
24 Haziran 2025 18:28
Gece uykusunda problem yaşamıyoruz aslında, kucağıma alınca susuyor bi süre sonra tekrar ağlamaya başlıyor, sakinleştikten sonra seslenip konuşunca tekrar ağlıyor, biraz yalnızlık seviyor galiba , ben de yalnız mı hissediyor acaba diyorum ama yanından gidince kendi kendine mutlu olup oynuyor . Sanırım insan sevmiyor benim kızım 😃
D
Didem U.
24 Haziran 2025 20:18
Ben bir ara yasadim tam ikinci aya girdigimde on gun surdu aksam 10 ile gece 01 arasi full aglama krizleri gaz damlasi kullandim o biraz rahatltti geldi bana ya da atak haftasi bitti sonra fuzeldi
E
Elmas G.
24 Haziran 2025 20:53
Bizim atak haftamız bitmişti, bugün doktora gittik gazın en pik olduğu zamanmış, eğer ağrısı ya da bi hastalığı olsa susturamazdınız meme almazdı dedi çok şükür biz oyle bir şey yaşamadık, buraya yazıyorum belki birine bir faydası olur
S
Sevda ..
26 Haziran 2025 17:02
Gerçekten öyle mi yani bir bebek bir şekilde sakinlesiyorsa sorun yok mu yani
S
Sevda ..
26 Haziran 2025 17:03
Benimde kızım 60 günlük ne yapacağımı şaşırdım uykuya geçmiyor sonrada çok yoğun bir ağlama krizi hiç biseyi kabul etmiyor sonra bı sekilde sakinlesiyor
E
Elmas G.
26 Haziran 2025 17:28
Doktorum tam olarak şöyle dedi "eğer bir ağrısı, bir hastalığı olsaydı memeyle ya da herhangi bir şeyle sakinleşmez ve gece uykusu da iyi olmaz , 2 3 aylık dönemde gaz sancıları pik yapar ve 5. 6. Aylarda giderek sakinlesip azalır. Mesela araba ile gezmeye çıkınca uyuyorsa ya da dışarı çıkınca sakinlesiyorsa kolik döneminden ötürü dedi. Benim bebeğim meme ile, araba ile gezintiye çıkınca ya da beyaz gürültü ile sakinlesiyor o yüzden içim rahatladı, 3 gün sürdü benim bu sürecin şu an tekrar sakinleşti. Anneler yemenize icmenize lütfen dikkat edin gazlı içecek özellikle kesinlikle içmeyin
S
Sevda ..
27 Haziran 2025 02:46
Çok teşekkürler 🙏
S
Sevda ..
27 Haziran 2025 02:47
Demekki çoğu kişinin yaşadığı durumlar